امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۩๑ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 20 ُ نُـــ×ـــه ๑۩

خاع مامان چرا عزرائیل رو نمیاریSmile

(:  ......  nobody  is  #perfect
آگهی
سلام ؟
کسی هست؟
نفس بزی این یکی آواتارم خوبهHuh

(:  ......  nobody  is  #perfect
اواتارم بهتر نشدHuhcrying
این همه ادم اینجاس نمیبینی؟؟؟؟ Artmis2000، bee.، hhrrbb، ستاره ی دنباله دار، فرید_رومل
(14-07-2013، 10:09)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:06)masoud19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 9:54)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 9:49)masoud19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 9:39)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافخم....Sleepy

چیز دیگه نمیخواید بگید درمورد آقایون خانوماAngryAngryAngry

بروبابا..!!
جوجو برو خودتو با اقایون مقایسه نکن

باز بروتون میخندیم پورو میشنAngry
خو حرفاتو زدی:/
الان میتونی گم شی...!!

چیزی نمیگم ک دعوا نشه حوصله ندارم فوش بدم زبون روزه ای
خواستی سپاس بده خواستی نده من ک ب همه سپاس میدم:cool:
(14-07-2013، 10:10)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:12)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خروس وارد میشود :vil:
Angel

عمهـ دآری؟؟؟
4 تا دارم ولی ا یکیشون متنفرم به همون فوش بده :vil:
(14-07-2013، 10:15)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:12)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:10)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:06)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:03)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcrying
من دارم دیوونه میشم چجوری آروم باشمcrying

چی شده؟؟؟به من بوگوcrying

توکه خودت میدونیcrying

اوهان..!!!
همون قضیه...
بهش فک نکن...
به چیزای خوب بفکرShy

تویه چیز خوب بگو تا من بهش بفکرمSmile

مهمت واخعن مرد؟؟

(14-07-2013، 10:15)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:11)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوست عزرائیل♥

=)))))))))))))))

سلآم گلی جون☻♥

(14-07-2013، 10:12)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:10)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم!!
Angel

عمهـ دآری؟؟؟

(14-07-2013، 10:13)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــــــــــــــآزی سلام........:cool:

سلآم نفســـی!Heart

خوبی؟:/
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

(14-07-2013، 10:19)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

عمهـ دآری؟؟؟
4 تا دارم ولی ا یکیشون متنفرم به همون فوش بده :vil:

پ به خاله هاش فش بدهBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط black devil
(14-07-2013، 10:17)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاع مامان چرا عزرائیل رو نمیاریSmile

دآرم میرم دنبالش بیآرمش!ShyAngel=)))))))))))))))

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط ICe Angele

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان