16-07-2013، 0:20
من تازه وارد نيستم
|
|
۩๑ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 20 ُ نُـــ×ـــه ๑۩ |
|||||||||||
|
16-07-2013، 0:20
من تازه وارد نيستم
16-07-2013، 0:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-07-2013، 0:24، توسط ICe Angele.)
اينو
![]() best in the world ارسالها: 120 تاریخ عضویت: Feb 2013 ... به: گل نهال جون توی یه سایت خوندم جالبه اين پيام ماله من نيست ولي بخونش تورو امام زمان قسم ميدم اين پيام رو بخون.دختري از خوزستان هستم كه پزشكان از علاجم نا اميد شدند،شبي خواب حضرت زينب(س)را ديدم در گلوم آب ريخت شفا پيدا كردم ازم خواست اينو به بيست نفر بگم،اين پيام به دست كارمندي افتاد اعتقاد نداست كارشو از دست داد.مرد ديگري اعتقاد داشت 20 ميليون به دست آورد به دست كس ديگري رسيد عمل نكرد پسرش رو ازدست داد.اگر به حضرت زينب(س) اعتقاد داري ابن پيامو واسه 20 نفر بفرست......20 روز ديگه منتظره يك معجزه باش تورو خدا بفرست. من خودم هم تو فلش خور اینو خوندم ولی چون خوندم باید به 20 نفر بدمش (16-07-2013، 0:18)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جان فريد..فريد الهي دورت بگرده فدات بشه.. ![]() من برم بخوابم شب خوش
فريد قربون صدقم نميره
![]() اين دوسته منه ![]() دخدر رو ميگم
16-07-2013، 0:31
حريم سلطان شروع شد
![]() باى باى
16-07-2013، 0:33
باي عزيزم
سلام کی دوست من میشه
![]() من خیلی تنهام تاحالا باکسی گفتگو نداشتم هیچ کی تو این ذنیا با من دوست نمیشه؟ ![]() (16-07-2013، 0:24)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو قربون صدقه میخای بیا پیش خودم جیگر فدات شم خودشو ناراحت نکن پاکترین ابهای دنیا انسانهای گرسنه را سیر نمیکند.
16-07-2013، 8:45
برو بچ
![]()
(13-07-2013، 16:07)آقا سینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به به خوشمان امد (16-07-2013، 8:45)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متاسفم داداش قلب هدیه کردنی نیست دزدیدنیه پس واسش یه دزدگیر خوب بذار تا ندزدنش چون بدبختیش اینجاست که دزدش تو هیچ دادگاهی محکوم نمیشه وبدتر از اون خودمون واسش سند میذاریم تا کسی جز ما زندونیش نکنه!
سلام
![]() هیش کیم یوخ
16-07-2013، 9:26
س ل ا م ب ر ه م ه
| |||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|