16-07-2013، 21:25
نازنينo_0 كمشو ياد اوري كن..!!!!!!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||||||||
16-07-2013، 21:25
نازنينo_0 كمشو ياد اوري كن..!!!!!!
17-07-2013، 5:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2013، 5:04، توسط Shawty Girl.)
تـو کـه نرفـتی جواب بـدی اومـدم بـه شخصـه ازت بپـرسـم
![]() اول اینکـه چـرا جـواب ندادی ؟ دوم اینکـه برا چی به من ســه دادی ؟ ×× من اومدم ، خوش اومدم ![]() خوبی؟! بعد سـیـا رو صندلی نشستی خوشحالی؟! چند بار تاحالا تو بچگیت ماشینای مردم رو پنچر کردی؟! ![]() روزي چند ساعت مياي نت؟! اسم آخرين دوستت؟! بهترين بخش تو سايت؟! بهترين مدير؟! بزرگ ترين آرزوت؟! فيلم مورد علاقه ات؟! فراموش كاري؟! رمز ورودت چیه؟! ![]() خونتون کجاس؟! منطقه چند؟! اسم خواهر و برادر؟! چند ماهگی دندون درآوردی؟! چند ماهگی چهار دست و پا راه رفتی؟! چند بار مامانت تو قابلمه پیدات کرده؟! ![]() اسم پسر عمه؟! پسر عمو؟! پسر خاله؟! پسر دایی؟! دختر خاله؟! دختر عمو؟! دختر عمه؟! دختر دایی؟! عمه؟! خاله؟! دایی؟! عمو؟! مامان؟! بابا؟! من؟! خودت؟! به نظرت من حالم خوبه؟! ![]() به اسم فقط نمره بده : نازنین؟! آرمینا؟! کیمیا؟! مریم؟! سحـر؟! فاطمه؟! لاله؟! محمد؟! علی؟! امیر؟! قلی؟! تقی؟! نقی؟! کبری؟! نظرت در مورد اینا؟! دریا؟! دنیا؟! زندگی؟! خدا؟! گل؟! خانواده؟! عشق؟! ثروت؟! خنده؟! غم؟! بچه دوس داری؟! دوس داری خدا چند قلو بهت بچه بده؟! دوس داری کیو محروم کنی؟! نظرت در مورد تفکیک جنسیتی تو اتوبوس؟! اگه بچه دار شی اسمشو چی میذاری : دختر؟! پسر؟! از چه اسمایی خوشت میاد؟! رنگ مورد علاقه؟! غذای مورد علاقه؟! میوه؟! چند سالت بود اومدی نت؟! نظرت در مورد درس خوندن؟! سوالام؟! خودم؟!(حداقل دو خط شـه) ![]() اگه فحش بودی دوس داشتی چه فحشی باشی؟! تیکه کلامت چیه؟! دور کمرت؟! خـدافـظ ..
17-07-2013، 10:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2013، 17:22، توسط aCrimoniouSs.)
(16-07-2013، 11:54)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فاخــــزه^_^ میمُـــــــــردی سوال بپر30:/ (16-07-2013، 21:25)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بابا داستان عشق ی بنده خدایی..پدرم دراومد...پارمیدا خنگ نشو:/ (17-07-2013، 5:03)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
17-07-2013، 13:48
نازنین
![]() یکم یادمه..!! یا توهمه..؟؟ بازم بگو ![]()
17-07-2013، 17:19
(17-07-2013، 13:48)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کـــوفتـ این اسمُ نگو هـــــــی ![]() تو پ.خ بتـــ میگم گیج.. ![]()
17-07-2013، 18:19
نخير ي چيز كم گفتي
![]() سريع بوگو جيگر ![]()
18-07-2013، 0:18
نفیسـه همـون سیـا هستـشـا
![]() اول ملیکـا بعـد نفیسـه (سیـــــا) سیـا نـه سینـا ![]()
18-07-2013، 10:23
(18-07-2013، 0:18)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کــــــ ه اینطور ^_^ ارهـ بعد اون نشستــــــم..@_@
18-07-2013، 10:25
دوســـت داری ابجی بعدت کی بشینه رو صندلی@؟
سلام فهی!
خوبی؟! من افتضاحم! مهردادُ چی صدا میکنی؟! چرا اینقد بی حوصله ای؟! دلت میخواد جفت پا که هیچی 2تا پا دیگه ام قرض کنم چهارتایی بیام تو حس و حالت؟! ":/"این شکلک مسخره معنیش چیه؟! ":|"این معنیش چیه؟! رمان میخونی؟! چه سبکایی؟! حیف که حالم افتضاحه وگرنه بیشتر میپرسیدم!بابای گلِ من!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|