امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

از رسیدن شهرم به  'انتهای سقوط' /
از پرسه زدن تواین 'اجتماعه شلوغ' /
پس کی ما میرسیم به 'انتهای رکود' /
اینجا جز فقر و بی پولی *چیزی نمیبینی*/  
پول نداشته باشی تو هیچ *دلی نمیشینی*/
ساکن شهری ام که تو *بیماریش گمم*/
شاید خیلیا این حرفارو *سیاسیش کنن*/
ولی همچی پیداسو به گفتن*نیازی نیست*/
چون درده یه ادم فقیر*سیاسی نیست*/حمید اینو دوست دارم
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
 سپاس شده توسط Hamidreza jefri HHH
آگهی
(28-07-2013، 14:41)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی

دارم مي ميرمcrying
پای عکستو بده
رومی دیر اومدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 22
(28-07-2013، 14:39)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:35)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس کن دیگه گفتم حرف نمیزنم دیگه اونطوری حالا ادامه نده
خدایی ایشون  یه سرو گردن شعورشون از خیلیا بیشتره
یاد بگیرید
بجا بعضیا گفتن بگو از تو آوا Smile
اره خوب تو خالی بندیم به همه ی بچه هایی که الان این جان زکی گفته
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 22
(28-07-2013، 14:41)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:41)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی

دارم مي ميرمcrying
چی شده عزیزم؟؟
گفتگوی آزاد 32 22
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
هعـــــــی!
پاری خر یه وقت تحویل نگیری منُ ها!=|
الاخ=|

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

گفتگوی آزاد 32 22

سپاس شده توسط parmida.a
اسمه اهنگش چیه ؟
(28-07-2013، 14:41)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب كسي عكسمو نميدمAngel

بيا خونمون منو ببينBig Grin

باشه هر جور راحتی!

سلام فاطمه
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(28-07-2013، 14:42)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:41)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی

دارم مي ميرمcrying
چی شده عزیزم؟؟
زدم پامو پکوندمaah
نگي عشقمAngel

دخيا عكس نميدمRolleyes
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ƝeGaЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان