امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(28-07-2013، 14:47)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:37)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:30)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

سلام ملکم!
ماکان برو تو مسابقه اواتار بم رای بده
دیر گفتی عزیزمUndecided

(28-07-2013، 14:44)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:41)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب كسي عكسمو نميدمAngel

بيا خونمون منو ببينBig Grin

باشه هر جور راحتی!

سلام فاطمه
سلام اجيHeartHeart

خوبی جه خبر؟برو تو مسابقه اواتار بمن رای بده

ماکان به کی رای دادی؟
من قبلا بهت راي داده بودمAngel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
منم رفتم خدافسBlush
نرو اواييcry girl

نگي چرا دقيقا.؟؟
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، Mïņ̃†êR ، ~JaSmIn~
(28-07-2013، 14:48)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:47)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:37)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:30)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

سلام ملکم!
ماکان برو تو مسابقه اواتار بم رای بده
دیر گفتی عزیزمUndecided

(28-07-2013، 14:44)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 14:41)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب كسي عكسمو نميدمAngel

بيا خونمون منو ببينBig Grin

باشه هر جور راحتی!

سلام فاطمه
سلام اجيHeartHeart

خوبی جه خبر؟برو تو مسابقه اواتار بمن رای بده

ماکان به کی رای دادی؟
من قبلا بهت راي داده بودمAngel

مرسی گلم بازم به معرفت توHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
اجي تو جاييو نميشناسي لباس باله بفروشن
يا کفش باله؟؟؟؟؟؟؟؟؟crying
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
کافرهمه را به کیش خود پندارد بیخیال شعرش اجتماع کثیفه براهیچکس که هنوز بیرون نیومده
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]
گفتگوی آزاد 32 24
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، na30m
(28-07-2013، 14:49)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو اواييcry girl

نگي چرا دقيقا.؟؟

پاری برو به من رای بده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط parmida.a
(28-07-2013، 14:49)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو اواييcry girl

نگي چرا دقيقا.؟؟
چون منُ تحویل نمیگری=|

شیوا رفتم رای دادم بهت!=|

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

گفتگوی آزاد 32 24

سپاس شده توسط parmida.a ، Mïņ̃†êR
(28-07-2013، 14:46)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس پاری و بقیه Angel

برو پ.خ بچک!crying
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گفتگوی آزاد 32 24

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان