امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

عزیزم چه قدر باحاله ممنون شادی
سپاس بدین ها:angry2:
آگهی
(29-07-2013، 13:54)مریم اوزرلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 13:52)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: حمید. جان من این اواتارت رو عوض کن
Dodgy
راست میگم.بچه کوچولو میاد تو سایت جنبه خوبی ندارهConfused
بچه به من نپر اعصاب مصاب ندارم اینجا ابروتو میبرم یه لیوانم روش Dodgy
با من در نیفت
کاری هم باهام نداشته باش
(29-07-2013، 13:52)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 13:49)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2013، 13:41)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fU*K yOu lIfE:|

این واسه من برعکس شده:|
زندگی مارو
ما زندگیو
از خجالت هم درمیایم:|

زندگی از خجالت من در اومده ولی بازم ولکن نیس:/
کاری جز فحش دادن بهش ازمون بر میاد؟؟؟!!!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، L.A.78
حمید چرا اعصابت خط خطیه؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 148
(29-07-2013، 13:54)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من اومدم

(29-07-2013، 13:54)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوش اومدی

با پا برو تو حلقشون اجی

یه مسابقه داشتیم داور مربی اون تیمه بود منم خودمو الکی مینداختم تا پرتاب بگیرم همینجوریم تیمو انداختم جلو سالن داشت میترکید تو مسابقات مدارس مربیشون با من دعوا کرد که چرا خودتو الکی میندازی منم فقط نیشخند زدم کم کونده بود منو له کنهBig GrinTongue

ایول دمت چیزززززززززززززززززززززززززز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط shadi shekari
حالم خوش نی
رفیقی که رفاقتش بو شاش بده رفاقتش یه ریال نمی ارزه
 حالم از این گرفتس ....
زندگی خیلیم خوبه مگه چشه؟؟؟اشتباهات خودتونو به گردن زندگی نندازینSleepy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، D-:
(29-07-2013، 13:54)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی هپی اندازه دهنت حرف بزن اعصابم بد جور خط خطیه
اواتارمم عوض نمیکنم به هیچ کسی هم هیچ ربطی نداره
میخوای بخوا ین نمیخواین زوره
در غیر این سورت  go to bed Dodgy
چون پسری باس ازت بترسن!؟:|
صورت نه سورت:|
زورتون فقد توbEdزیاده!:|

خدافس!×
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، D-:
(29-07-2013، 13:59)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم خوش نی
رفیقی که رفاقتش بو شاش بده رفاقتش یه ریال نمی ارزه
 حالم از این گرفتس ....
منظورت کسیه ک اینجاس؟؟
گفتگوی آزاد 32 148
نقل قول:
نقل قول: یه مسابقه داشتیم داور مربی اون تیمه بود منم خودمو الکی مینداختم تا پرتاب بگیرم همینجوریم تیمو انداختم جلو سالن داشت میترکید تو مسابقات مدارس مربیشون با من دعوا کرد که چرا خودتو الکی میندازی منم فقط نیشخند زدم کم کونده بود منو له کنهBig GrinTongue
ایول دمت چیزززززززززززززززززززززززززز
نمیخواستم این کارو کنم ولی اونا غول بودن واس خودشون چاره ای نبود منم خیلی طبیعی خودمو مینداختمو بعدشم چند تا غلط و مقداریم اخBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان