امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

اندیشه میکنم سلام کردم
منو نمیشناسین عایا؟
کیمیام
فروزن هارت
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪﻩ

ﺁﺩﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ

ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺪﻭﻡ

ﺷﮑﻠﮏ ﻫﺎﯼ ﯾﺎﻫﻮ ﻣﺴﻨﺠﺮ ﻫﻢ

ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺶ ﻧﺒﺎﺷﻪ.......
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(30-07-2013، 13:03)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ابرو ی بچه های این جا رو بریزی؟؟؟ مریم آوا که نیست. فرزام هم که نت نمیاد. پس واسه چی این جا موندی؟؟(اگه درگیری بشه تو رو محروم میکنم)

درگیری در کار نی :|
یادت باشه چی میگم و چی میگی :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=39410
صلوات بفرستید برید اینجا رو ببینید

هم بالا هم پایینشو نگاه کنید تازه زدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FrOzen あHeArt ، FARID.SHOMPET ، ICe Angele ، Artmis2000
بچه میترسونه
(30-07-2013، 13:04)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندیشه میکنم سلام کردم
منو نمیشناسین عایا؟
کیمیام
فروزن هارت

عه ؟! سلام علیکم :|
خوبیع !؟ Angel
(30-07-2013، 13:04)..giti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:01)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 12:59)..giti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 12:57)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آخ آخ .. دلدرد گرفتم :/
ببین بزرگی به ارسال و ستاره نیس عمو جون .. به عقل و خِرَده :|
که تو نداری مریمBig Grin
خف
چه غلطی کردی توانجمن هیشکی چشه دیدنتونداره؟
عمو جون قلدر بازی در نیار :|
Smile
چون شومایی چشم
امری فرمایشی؟
دستوری نی :|
هری :|
نقل قول: فرید .. اونجا هم کم دوست نداشتی .. اونجا هم خیلیا باهات حال میکردن ..
خودت اومدی ر.دی به همه چی .. پَ دیگه الکی بافی نکن .. خو؟!
کیا حال می کردن؟؟؟ هر کی اون جا با من حال می کرد همون بچه هایی بودن که از این جا بیرون نشدن! البته به جز سروش و سرپیکو که از این جا یه جورایی بیرون شدن ولی رفیق من موندن.

الکی بافی نیست! تو کاربر قدیمی از دید من به حساب نمیای. در نتیجه خیلی چیز ها رو نمی دونی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ICe Angele ، parmida.a ، Artmis2000
(30-07-2013، 13:04)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندیشه میکنم سلام کردم
منو نمیشناسین عایا؟
کیمیام
فروزن هارت
کیمی
شوخیه مسخره ای بود
حقته
(30-07-2013، 13:04)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 13:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 12:58)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 12:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2013، 12:52)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
|:

بلکیییییییییییییییییییییی پسلم
-_-

این سلامت بود ؟عایا؟

فرید درست بنویس اخری که فرستادی قابل خوندن نبود
سلام -_-

خوبی خومشلم؟
دعوا نکنیا
Channel
(30-07-2013، 13:05)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندیشه میکنم سلام کردم
منو نمیشناسین عایا؟
کیمیام
فروزن هارت

عه ؟! سلام علیکم :|
خوبیع !؟ Angel
خداروشکر
خوبم ممنون
ت خوبی؟
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪﻩ

ﺁﺩﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ

ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺪﻭﻡ

ﺷﮑﻠﮏ ﻫﺎﯼ ﯾﺎﻫﻮ ﻣﺴﻨﺠﺮ ﻫﻢ

ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺶ ﻧﺒﺎﺷﻪ.......

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان