امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(30-07-2013، 13:29)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگین کم آوردین
خدافس

خود در گیریه مذمن !
اون داره میره به مامیگه کم اوردین نه گلم ما با هر کسی ددهن به دهن نمزاریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Artmis2000 ، šhεïdα
آگهی
نقل قول: بگین کم آوردین
خدافس

کی حوصله داره پس از چندین ماه شما ها رو این جا ببینه و باهاتون کل کل کنه و به توهیین هاتون گوش کنه؟؟؟؟ این جا کسی حوصله نداره پس بین خودتون فیبت ما فلشی ها رو بکنید.

نقل قول: حالا این فرید به فلش فوش میده :|
باز شومپت شدی؟Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Artmis2000 ، šhεïdα
(30-07-2013، 13:22)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگه قرار نبود بری؟

نقل قول: آی دلم =))))))))))
مهم =))))))
برو برو بچه جان.. برو که بمونی هیچی نداری بگی =))
برو =))))))
راست میگم خودتون رو مهم فرض کردید. در جریان نیستید که از وقتی شما کاربرای شر نیستید کار مدیریت چقدر اسون تر شده.

تو باید بری به فیریز بکس وگرنه جای من این جاست!

بایدم آسون بشه از وقتی ما رفتیم کلا یه ده بیست نفر بیشتر اینجا نمیان..
چیو قراره مدیریت کنی من نمیدونم =)))))
این شیفته ی مدیر بودنت منو کشته =)))
خودتم میدونی اگه من میخواستم اینجا مدیری چیزی بشم فقط کافی بود یه پ.خ بدم.. همینجوری که تو فروزنم فقط کافیه یه پ.خ بدم.. ولی تفاوت اینجاس که چیزایی که احساس میکنی خیلی باارزشه و برای تو مهمه برا من ارزشش اندازه یه ... پووف.. الان یه مثال میزنم سریع عقده ای بازی محروم میکنی =))))
بیخی..
من هرجا دلم بخواد میرم و میام.. کسی نمیتونه مانعم بشه.. مسئله اینجاس که شوما جز اینجا جایی رات نمیدن =))))))
گفتگوی آزاد 32 296گفتگوی آزاد 32 296
 سپاس شده توسط best~girl
(30-07-2013، 13:29)liliana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگین کم آوردین
خدافس
‎
فرید وضعم اینقدر خرابه که این شکلک دی جواب گوی حالم نیست . عشقم بازم به آشغال دونی ما سربزن اوکی؟ دی یا اگه راحت تری ما بیایم به خدا برامون زحمتی نیست دی دی ‏‎Big Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Artmis2000 ، FARID.SHOMPET ، šhεïdα
(30-07-2013، 13:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگین کم آوردین
خدافس

خود در گیریه مذمن !
اون داره میره به مامیگه کم اوردین نه گلم ما با هر کسی ددهن به دهن نمزاریم

1_به شما نگفتم پ دخالت نکن
2_اینجا ارزش موندن نداره
ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺪﻩ

ﺁﺩﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺷﺮﺍﯾﻄﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ

ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺪﻭﻡ

ﺷﮑﻠﮏ ﻫﺎﯼ ﯾﺎﻫﻮ ﻣﺴﻨﺠﺮ ﻫﻢ

ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺶ ﻧﺒﺎﺷﻪ.......
 سپاس شده توسط šhεïdα
(30-07-2013، 13:30)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو لعيا=(((((
هممون رفتییم..-_-
باس برمی=(

خدافس...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، parmida.a ، Artmis2000 ، Mïņ̃†êR
رفیق بازیه .. Dodgy
گفتگوی آزاد 32 296
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: بایدم آسون بشه از وقتی ما رفتیم کلا یه ده بیست نفر بیشتر اینجا نمیان..
چیو قراره مدیریت کنی من نمیدونم =)))))
این شیفته ی مدیر بودنت منو کشته =)))
خودتم میدونی اگه من میخواستم اینجا مدیری چیزی بشم فقط کافی بود یه پ.خ بدم.. همینجوری که تو فروزنم فقط کافیه یه پ.خ بدم.. ولی تفاوت اینجاس که چیزایی که احساس میکنی خیلی باارزشه و برای تو مهمه برا من ارزشش اندازه یه ... پووف.. الان یه مثال میزنم سریع عقده ای بازی محروم میکنی =))))
بیخی..
من هرجا دلم بخواد میرم و میام.. کسی نمیتونه مانعم بشه.. مسئله اینجاس که شوما جز اینجا جایی رات نمیدن =))))))
فعلا که فروز 50 تا انلاین بیشتر نداره در حالی که فلش فقط انجمنش 500 تا انلاین داره میشه چند برابر؟؟ تو این جا مدیر می شدی؟؟؟ جک نگو خندم میگیره . اون جا که بله. اونقدر چرت هستش که اسون بتونی مدیر بشیBig Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط parmida.a ، Artmis2000 ، šhεïdα ، Mïņ̃†êR ، مهدی خطر
كيميا اگه ارزش موندن نداره هري:|
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، šhεïdα
542 کاربر فعال در 15 دقیقه گذشته (120 عضو، 15 نفر از آن‌ها پنهان، و 420 مهمان).
Google، Alexa Internet، *Armila*، *larmes de Feu*، *pariya، *star girl*، *مهرناز*♥، +sara+، ..giti، .آمیتیدا.، adriyn، amir mohammad13، armina، Artmis2000، AVA JOON، avatar22، Azarbayjanliam، azary، black dragon، dm.masoud، erfan troll، farshad88، farzin14، fatima1378، FCB!!@@##، Gen.Aryan، gitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa، good girls*، Guard، happy girl*، hassanmht، helen 16، hosein81، kak، kh.h، L.A.78، liliana، LOVE8، M0HSEN2، mah yas، mahdi khoram، mahdi.ir، mahdikhaza، mahsa tak، MAHTA .S، mahyar 021، maralbouchani، Mehdi 75، mehdi2014، mehraban0007، mehrshad Ronaldo، meybodiha، mohammadsepehrgoli@yahoo.com، monika_raha، mosipuzzle، new girl، no-name، OYAMA، PARIA33، pedig، pedramlotfi، rF@N£، Rz1، sadeq sm، snow queen، xoxo gurl:*)، z_farhad، ^Aytin^، ارمين2012، ارمیاپاکنژاد، استقلال با قیرت، استقلال قهرمان اسیا، الیسا61، امیررضا*، برو بابا، بنیامین2، بولوم، تامای!!، تلما، تک اهنگ، حسن 79، داودبهبودی، رها جان، روانی مزمن، روشا2012، زهرا#، زینب100، ساقی ثریا، سایه2، سهیل ساحر.�، شیداجاویدان، علیرضا آبی پوش، علیرضازنگنه، فرید_رومل، فریناز 289، محمد، مریم کیان، مهدی خطر، مهشید دنیوی، نی نی شیطونه، هیوا1، پارسا2، پریسا 14، کبری00011، کریستینو رونالدو، گل نهال جون، ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖، ❤ xgirl❤

اینا 20 نفرن خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، parmida.a ، šhεïdα ، Artmis2000

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان