02-08-2013، 13:37
هر کار می کنم ان قدر که این سرزمین بزرگ است در یک جمله نمیتوانم بگویم
چون هر جمله معنایی دارد
چون هر جمله معنایی دارد
|
یه جمله در مورد ایران بنویسید |
||||||||||||||||||||||||||
02-08-2013، 13:37
هر کار می کنم ان قدر که این سرزمین بزرگ است در یک جمله نمیتوانم بگویم
چون هر جمله معنایی دارد
04-08-2013، 10:48
ایران جایی که منتوش زندگی می کنم
![]() ![]() ![]() ![]()
06-08-2013، 19:24
(04-08-2013، 10:48)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فکر کردم امریک زندگی می کنی بامزه ![]()
06-08-2013، 20:09
بعضی ها هستن اصلا به این چیزا اهمیت نمیدن دربارش حرف بزنی شروع می کنن به مسخره کردنت.دخترخاله ی من یکی از اوناست.اگر مسخره ات هم نکنه یه تیکه بهت میندازه مثلا میگه آدم شدی.ولی خودش قدر یک خرم حالیش نیست
06-08-2013، 20:14
عالی فقط همینننننن
08-08-2013، 12:25
در تصاویرحکاکی شده بر سنگهای تخت جمشید هیچکس عصبانی نیست
هیچکس سوار بر اسب نیست هیچکس را در حال تعظیم نمی بینید در بین این صدها پیکر تراشیده شده حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد. این ادب اصیلمان است: نجابت قدرت احترام مهربانی خوشرویی هم وطن ایرانی من ، ایرانی اصیل بمان دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت … دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جملات زیبا دربارهی ایران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مطالب زیبا درمورد کشورمان ایران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ده جمله زیبا در وصف ایران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متن کوتاه و زیبا در مورد ایران دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جملات ایرا
08-08-2013، 23:49
ایران=ویران !
09-08-2013، 0:14
چو ایران مباشد تن من مباد بدین بور و بم زنده یک تن مباد
![]()
09-08-2013، 0:22
![]() ![]()
09-08-2013، 16:27
(08-08-2013، 23:49)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. البته الان نه گذشته الان رو قبول دارم ویران است
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|