امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

الان ملودی بنت میکنهBig GrinBig Grin
آگهی
(11-08-2013، 11:17)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:15)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:12)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:08)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی و نفس خودتونو الکی زجر ندین من هم نمونشو قبول شدم هم تیزهوشانشو ولی خوب که چی؟؟؟؟اخرش که میخوایم بمیریم پس حالشو ببرین
 حق با توئه!!!!
ولی ما تو مدرسه خیلی حال میکنیم!!!مخصوصا زنگای ادبیات که همش کارکاتورای بچه های فلشو میکشیمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinگلی یادته؟

Big Grin

مگه میشه یادم بره Big Grin

راستی اول شهریور یه دفتر جدا واسه کاریکاتور بچه های فلش بیار میخوام بشینم همشونو بکشمBig Grin

یادته امیررضا رو چجوری کشیدیمBig Grin
 نگووووووووو!!!میاد بنت میکنها!!!!فرید رو یادمون رف!!!!یادت باشه حتما بکشیمشBig Grin

آره تازه من عکس فرید رو دیدم با مهارت خاص میتونم بکشمشBig Grin

یادته آخر بار آدم کم آورده بودیم خودمونو میکشیدیمBig Grin

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
Exclamation
نقل قول: قبول شدن تیزهوشان و بچه خر خون شدن افتخاره؟؟گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102
اینا رو یکی باید به تو بگه که یک ماه پیش مغز ما رو تیلیت کردیBig GrinBig GrinBig Grin

نقل قول: ماتيك زدم برق لب هم زدم سپس اومدم تازه ساپورت سفيدم پوشيدم گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102:گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102
Heart جیگرتو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لامصب ************************************

نقل قول: یادت باشه حتما بکشیمشگُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 102
چرت و پرت بکشین من می دونم و شماDodgy
نقل قول: چ قد تو باهوشی.
تو همین چهار جای شرق تهراننو نمیشناسی پس مسخره نکن خانومDodgy تازه پاسداران و تهران پارس و شریعتی خیلی بزرگه پس کم جایی نیست. پاسداران که بلند ترین خیابون ایران هست. از شمال تهران تا جنوب تهران کشیده شده.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط τοxικ ، ICe Angele
فريد فك كنم زد بالا رفت خودشو خالي كنه بياد :|
چه بي جنبس:|
 سپاس شده توسط τοxικ
فريد كو؟HuhDodgy
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(11-08-2013، 11:20)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم كشيدين..؟AngelBig Grin

نوچ این سری حتما میکشیمتBig Grin

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط *Nafas*
(11-08-2013، 11:19)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:16)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:12)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:10)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اروه!!!تازه باهاش مسافرتم رفتم!!!Big Grin
کی زیارتش میکنی باز؟؟

چند وقت دیگه که برگشتم تازه پشت تلفن باهاش حرف هم زدمConfusedBig Grin
 اخی!!!بدبختر از من نیسی ک...!!!من هرروز میبینمش

از طرف من ماچش کنBig GrinHeartConfused

توم از طرف من واسه ش بوس بفرستBig Grin
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ICe Angele
نقل قول: اینا رو یکی باید به تو بگه که یک ماه پیش مغز ما رو تیلیت کردیBig GrinBig GrinBig Grin
مگه چی کار کردم؟

(11-08-2013، 11:22)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2013، 11:20)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ این سری حتما میکشیمتBig Grin

منم بکشینBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ICe Angele

نـــــــــــــه!!!این دفه میکشیمش
گلی ساعت4بیا بوستان بکششیمشون
فریییییییییییییید یه چیزی میکشیم حال کنی
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ICe Angele ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان