امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9

(12-08-2013، 18:11)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:10)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:08)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:06)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ایا کسی هست

نه ما همه روحیم Big Grin

ایول روح دوس دارم

اگه دوس داری پس اعتقاد هم داری Big Grin

ایول Big Grin
فکر کردم میخوای بگی پس تو روحت!!Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط T A R A ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Snow-Girl
آگهی
jhonny1 خوبی ..؟؟

مَنو شِنآختی ..؟؟ =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 275
 سپاس شده توسط sjmmc ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(12-08-2013، 18:10)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:09)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف نزن صادق تا ١٠ سالگي نظام اباد بودي Dodgy
بعدش مشد Dodgy
حرف مفت نزنين اعصابم خط خطيه
مشهد فکر کردی بالا شهر زندگی کردم؟؟Dodgy
تو از زندگی من هیچی نمی دونی حمید!!Dodgy
پس حرف نزن!!Dodgy
به اون بگو خفه شه!!Dodgy
دعوا دسته جمعی بهتره بدون یارکشی باشه یا یار گیری کنیمTongue
Heartکوکا  دم همتون گرم Heart
خدانگهدار همگی!!Dodgy
هنی مواظب خودت باش!!Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط T A R A ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(12-08-2013، 18:12)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:11)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:10)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:08)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:06)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایا کسی هست

نه ما همه روحیم Big Grin

ایول روح دوس دارم

ایول Big Grin
فحش مجاز شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، sjmmc
کسی پایست کل کل کنیم؟
چشای داغونت خوب یادم میاد // وقتی با همه 2 تا بودن با من زیاد
میکشیدیم همو مثل پاکت سیگار // هیچ وقت نمیشدیم ما با ساعت بیدار
وقتی حالم بد بود شونه ی لاغرت // میدونستم واسم خونه ی آخره
میفتادم رو اون گوشه ی دامنت // دنیا وامیستاد با هر چی روزه و ساعته

گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 275" />
 سپاس شده توسط sjmmc
[quote='*!*karola*!*' pid='873188' dateline='1376320384']
jhonny1 خوبی ..؟؟

مَنو شِنآختی ..؟؟ =)

مرسی.تو چطوری؟؟؟
ن
نشناختم؟؟؟
 سپاس شده توسط sjmmc
(12-08-2013، 18:12)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایا کسی هست

نه ما همه روحیم Big Grin

ایول روح دوس دارم

ایول Big Grin

اگه اعتقاد داشته باشه میگم خوب Big Grin
 سپاس شده توسط sjmmc
(12-08-2013، 18:13)بچه ابادانی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:10)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2013، 18:09)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف نزن صادق تا ١٠ سالگي نظام اباد بودي Dodgy
بعدش مشد Dodgy
حرف مفت نزنين اعصابم خط خطيه
مشهد فکر کردی بالا شهر زندگی کردم؟؟Dodgy
تو از زندگی من هیچی نمی دونی حمید!!Dodgy
پس حرف نزن!!Dodgy
به اون بگو خفه شه!!Dodgy
دعوا دسته جمعی بهتره بدون یارکشی باشه یا یار گیری کنیمTongue
یار کشی بهتره Big GrinBig GrinBig Grin منم عاشق دعواTongueTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 4✗9 275
(12-08-2013، 18:14)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانگهدار همگی!!Dodgy
هنی مواظب خودت باش!!Angel
نرو...............crying
 سپاس شده توسط sjmmc ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان