موضوعها: 8
سپاس ها 475
سپاس شده 2706 بار در 1377 ارسال
حالت من: هیچ کدام
من 5 سال پیش اون کتابارو تو کتابخونه خووندم خودت میدونی پیداش کنی
من دیگه با شم بحثی ندارم تو هم یکی مثله ارین که بدونه هیچ تفکری میاد میگه من دروغای اسلام رو که اسلامین خیلی بیشتر باور میکنم تا همچین چیزایی رو غافل از این که مسلمونا حتی تو ترجمه ی قرانشون هم به مشکل بر خوردند و سنی ها و شیعه ها هکدوم یک جور وضو میگیرند
موضوعها: 0
سپاس ها 153
سپاس شده 24 بار در 17 ارسال
قدس پاره تن اسلام و قبله مسلمین است
موضوعها: 14
سپاس ها 568
سپاس شده 1134 بار در 309 ارسال
14-08-2013، 22:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-08-2013، 22:53، توسط farhad74.)
تو جواب منو بعد یک روز دادی، من الان مسافرت بیرون شهرم، برای اینکه جوتبتو منطقی بدم یه کم زمان لازم دارم. چون الان خونه نیستم. ولی همین فردا یا پس فردا جوابتو میدم.
اولا که تو گفتی نمیتونن یه قران ترجمه کنن و سر یه ترجمه شیعه و سنی دعوا دارن. میشه بگی این یعنی چی؟!از این طرز نوشتنت برداشت میشه که ترجمه های قران با هم فرق داره و قران تغییر کرده! (خودت حرفای خودتو نقض میکنیا!)
اولا که تو گفتی نمیتونن یه قران ترجمه کنن و سر یه ترجمه شیعه و سنی دعوا دارن. میشه بگی این یعنی چی؟!از این طرز نوشتنت برداشت میشه که ترجمه های قران با هم فرق داره و قران تغییر کرده! (خودت حرفای خودتو نقض میکنیا!)
دوما اینکه من گفتم قران به وضو ربطی نداره منظورم این بود که این(قران) جزوه اختلافات شیعه و سنی ها نیست. و نباید با هم مقایسه بشن
بهتون پیشنهاد میکنم :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=89483
موضوعها: 1
سپاس ها 622
سپاس شده 93 بار در 33 ارسال
سلام!
ممنون از مطلب خوبتون!
به قول استاد عباسی جنگ بر سر ولایته!
یه گروه ولایت الله رو میپذیرن و یه گروه ولایت شیطان رو!
اگه ما ادعا میکنیم ولایت الله رو داریم باید تا آخرین نفس پای انتفاضه فلسطین وایسیم!
ولی ناراحتی من از اینه که چرا همین پتانسیل مقابله با صهیونیزم رو در مسائل میانمار و مسلمانان آفریقا به استفاده نمیگیریم؟!
خب در زمان امام روح الله(ره) شاید فقط بحث فلسطین به عنوان یه تهدید همه جانبه برای قلمرو اسلام و مسلمین مطرح بوده اما الآن از شرق پاکستان تا میانمار و آفریقا و شرق آسیا مسلمون ها در خطرن و باید واکنشی مث روز قدس داشته باشیم!
اینطور نیست؟!
موضوعها: 48
سپاس ها 3477
سپاس شده 3098 بار در 1548 ارسال
اقای گم نام بی نام !یادتون باشه که اسرائیل جنایت کاره ولی تنها مجرم نیست !عملیات تروریستی حماس رو هم یادتون نره !
نمیدونم چرا ناخوداگاه یاد این نیکه اهنگ قویدل عزیز افتادم و!قتی بشار اسد شده یه عزرائیل دیگه دنیا نشسته داره از اسرائیل میگه
موضوعها: 34
سپاس ها 15783
سپاس شده 10581 بار در 4881 ارسال
برن گم شن خبر مرگشون ، همین آدمایی که سنگشون رو به سینه می زنید اسم یا حسین رو ته کفشاشون می نوشتن باهاش راه می رفتن الانم دارن تاوان غلطایی رو که کردن می کنن
.
.
.
.
.
.
.
در ضمن کی گفته زندگیشون سخته؟ جهت اطلاع باید بگم که بهترین کنسرت های سال توی فلسطین داره برگزار میشه و توی تمام مسابقات هم شر کت دارن.