امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘

همگی تسلیت از الانcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 125
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(29-08-2013، 11:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلام -______-!

امرو یک گاف بزرگی دادم |:

سر صب فاینـــــــآل داشتیم -_____-!

من بودم الهه و نیلوفر -__-!

بحث پسر بود✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 125

بعد الهه گف :

دوست داداشم لــــــــآمصب ی خوشگلیه -_-!

دختر میاره خونه |:

میبره تو اتاقش |:

(الهه داره میره اول دبیرستان)

بعد من بلند گفتم :

وآقعـــــآ می کنه ؟✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 125

عاغا دوستام منفجر شدن -_-!

من منظورم این بود ک ایا واقعا دختر میبره خونه یا نه |:

اصنا دوستای من خیلی منحرفن -______________________-!
Big Grin

-----------------
ما هم یه پسر دختر کش داریم توی مدرسمون همین جوری عوضیهDodgy

-----

چی بگم والا -_-!

لامصبـــــــــآ این کارهه ها هم خیلی خوشگلن |:

آبجیم داره جیغ می زنه 0_0

می گی ستی شیرینمو تو خوردی ؟|:

آخه من هر چ قدر هم شکمو باشم ک سهم تو رو نمی خورم خو |:
cof cof
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
من کم کم میرم

شما هم برین که عینکی نشین
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET ، AmItiSe
(29-08-2013، 12:01)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلامــــ

ایمان کجا بودی؟! می خواستم برمcrying

منو نجات بدهConfused بزن این دخترا رو عزیزم

غلط کرده دست رو دختر جماعت بلند کنه پرچم دخترا بالاس مگه نه؟

بیا خودم برات بخیه میزنممممممممممممممم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
نقل قول:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2000amir ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Allegro ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hhrrbb ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mfire44 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
y.s.a.m.i.n ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روناک 18 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا...... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گل نار ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ *
توام شر نگو من نبودم باز این تو :|
والا :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
فرید انقد وول نخور سوزن میشکنه تو ماسمنتا خخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، روناک 18 ، βΑllεяiηΑ♡
آقا ایمان سلام کرد!؟؟!!؟!؟

پس چرا من ندیدم!؟!؟!؟

سلام آقا ایمان |:

آقا فرید منم بزنه!؟من چیکارتون کردم؟|:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ✘گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَُـ ـ ــســפֿِــﮧ ے چِـ ـ ـهـلُ یِـکــ✘ 125
 سپاس شده توسط Wanton
(29-08-2013، 12:02)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2000amir ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Allegro ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hhrrbb ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mfire44 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
y.s.a.m.i.n ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روناک 18 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا...... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گل نار ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ *
توام شر نگو من نبودم باز این تو :|
والا :|

اینو کی گفته/
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-08-2013، 12:01)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان کجا بودی؟! می خواستم برمcrying

منو نجات بدهConfused بزن این دخترا رو عزیزم
خواب بودم :|

داداش زیادی رو دادی بهشون پررو شدن Confused
 سپاس شده توسط روناک 18 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، FARID.SHOMPET
فرید ای ای ای  رفتی واسه ما دخترا گنده لات اوردی؟ اصلا دلت میاد دست روما بلند کنه ما خوشملا دختلا نانازاBig Grin
 سپاس شده توسط روناک 18 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، Mèg∆ñ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان