عشقت که کــور کورانه باشـد
ناخـودآگاه بازیچـه ی دست خود می شـوی !
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||||||||
عشقت که کــور کورانه باشـد
30-08-2013، 14:21
![]() اوج خوشبخـتی ستـــ وقتـی کسی بـاشد که تــــــــــــو را آنگونــه دوستــ داشتـه باشـد که دلتــ میـخواهــد من انقدر مرد بودم که ببینم تو داری باکسی خوشبخت میشی ![]()
30-08-2013، 14:22
هــر روز صفحـه نیازمنـدی هـا را زیـر و رو میکنــم ، میدانــم بـالاخـره
یـک روز... بـه مــن لعنتـی نیـاز پــیدا میکنـــی!!!
30-08-2013، 14:23
![]() ✘ روزی خـود را از بالای پُـشـتــ بــامی پــَـرتــ مـیـکـنـم کـهـ در آن خـیابـان رهـ ـگـذر هــسـتـی . . . و آخــریــن پـَـرواز را تـجـربـهـ مـیـکـنـم . . . و سـقـوط مـعـنـای دیـگـری دارد ، و در آن خـیـابـان یکـ خــاطـره خــواهـی داشـتـــ . . . خـاطــره ی پـَـرواز پـُـر مـعـنـای مــن . . .✘
30-08-2013، 14:23
روحم میخواهد برود...
یک گوشه بنشیند... پشتش را بکند به دنیا... پاهایش را بغل کند... و بلند بلند بگوید: من دیگر بازی نمیکنم....!
30-08-2013، 14:25
اَز حال ِ مَـטּ میپُرسے ؟!
نَفس میڪشم ، تا بجاے مُرده ها خاڪم نڪنند اینگونه اَست حال ِ مَـטּ ... چیزے نپُرس !
30-08-2013، 14:25
![]() سخـــــــــتــی تــنهــایی را وقتـــــی فــــهمیـــدم کــ ــه دیــدم مترسکـــــ بـه کــلاغ میــ ــگویــد: هرچــقدر دوستـــ ــ داری نوکــ بزن فقـــط تنهــام نــذار!!
30-08-2013، 14:26
چـه ڪسـی گفـته ڪه مـטּ تنــهایم ؟!...
مـטּ .. سڪوتـــ .. خـــاطراتـــ .. بغـــض .. و اشڪـ .. همــیشــه با همیـــم...!! بگــــذار تنـهایــی از حســودی بمیـرد !...
30-08-2013، 14:28
و چه زیبا گفت فروغ :
تنها صداست که میماند . . . و امان از صدای ” تو ” که ابدی شد در گوش من !
30-08-2013، 14:28
![]() خدایـــــا این بند دل آدم کجاست؟؟ ک گاهی با یک اسم.. نگاه.. با حضور یک نفر.. و یا با یک لبخند “پاره میشود” | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|