امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 10:33)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:31)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاری چرا مجبورت کرد با دوستات قر کنی ؟! Confused
میگـه از درس میندازنت!-__-
مرمری یه ده مین دیه بمون)=
نفـسی تو نری ها-_-بری میزنمت!-__-

نه عقجم
من هسم حالاحالاها!
ها باش)=
من میخوام زر بزنم))=
نفس گلی رو یه بار دیگه ناراحت کنی میزنمت!-__-
{چقد جدیدا میزنم من!!}

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 110

سپاس شده توسط *Nafas*
آگهی
فرید راستی راستی گیم نت پرید؟!Sad
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(04-09-2013، 10:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 9:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شومپت جان برو درخواست بده درست میشه نامت.

کجا درخواست بدم؟Dodgy
با منه ://
درخواست تغیر نام کاربری دادم://
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: چیه میترسی....."گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 110 پس خوبه پاری نگران هوو داشتن نیست.... "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 110 چه دختر ماهی...."گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 110
از چی بترسم!؟Dodgy آخه بهش گفتم با کدوم دخترا دوستم و چیزی بینمون نیست. از جمله هما و مونا و مرضیه

نقل قول: کجا درخواست بدم؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 110
با تو نبودم! رز بودم
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نگار..Angel
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
نقل قول: بیا خونه ما"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 110 نرو! اون دختره که نیست اون جا! واسه چی میری آخه با خانواده!؟
اون هست تازه دوستشم میاره....ولی اونو ولش کن... من واسه انگورا میرم .... قصد دارم انگورا رو به ترکیه و عراق صادر کنم ..... یه کم به نونو نوایی برسم...!!!!Big Grin
 سپاس شده توسط *Nafas* ، FARID.SHOMPET
نقل قول: 20 برگ عقب تر بودی هنوز!؟

شفاف سازی می خوای!؟ من که ننوشتم که به من اعتراض میکنی! اگه انقد بچه ای و می خوای چبه بازی در بیاری به صابر پیام بده که تخصص رو هم بهت اضافه کنه

آهان اگه بگم درست میکنه؟حالا یه سوال اصن فرقیم میکنه؟Big Grin

فک کنم ماله منو تند زده یادش رفته Sleepy

سلام به همه من نتم قط شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *Nafas* ، ƝeGaЯ
(04-09-2013، 10:36)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:33)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:31)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 10:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاری چرا مجبورت کرد با دوستات قر کنی ؟! Confused
میگـه از درس میندازنت!-__-
مرمری یه ده مین دیه بمون)=
نفـسی تو نری ها-_-بری میزنمت!-__-

نه عقجم
من هسم حالاحالاها!
ها باش)=
من میخوام زر بزنم))=
نفس گلی رو یه بار دیگه ناراحت کنی میزنمت!-__-
{چقد جدیدا میزنم من!!}
اهههههه!!
عژبا!!
من کی گلی رو نارحتیدم؟!
باشه بزن!!
من مطلومم!!
همیشه حقمو خوردن!!!
توم که خواهرمی بزن!Sad
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*!*karola*!* *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*2gether4ever* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Reza shottgunner ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖

تارا پنهانهSleepy

نقل قول: فرید راستی راستی گیم نت پرید؟!"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 110
اره 90 درصد! ولی بلاخره یه روز از هفته آینده میریم و شنبه ی دو هفته ی بعدی هم میریم. بلیط بگیر بیا.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR
(04-09-2013، 10:38)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگار..Angel
مـــــــــائــــــــــده^__^
دلم برات نخود بود!
نه نفسـی نمیزنم*__*
اصن وللـش شیکر خوردم*__*
فقط گلی رو ناراحت نکن من روش حساسم ها*__*

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان