امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ "

(04-09-2013، 11:03)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من دقیقا نفهمیدم شماها چی هستین به هر حال سلااااااااام

این تارا و مرضیه(البته مرضیه نیستش اکنون) زیاد کاربر های تازه وارد رو سر کار می ذارن خانوم. شما جدی نگیرWink

دروغ میگه .. (:

-_____________________-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 118
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، *Nafas*
آگهی
آقا فرید چرا اون مطلبو بردین بخش فرهنگی اون مطلب کاملا تاریخیه تازه میخواستم کل تاریخچه ی رقص رو از باستان تا به امروز بزارم گفتم کسی حوصله ی خوندن نداره
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: منم جوونیای لئوناردو رو میگم همون موقع که توی تایتانیک بازی کرده بود در ضمن من کوچیکم؟؟؟؟؟؟؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 118داداشتم واس خودت جنس بنجل میفروشی؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 118
داره میره سال نخست دبستان. هم سن هستید دیگهBig Grin نگاره اش رو می ذارم ببینید.Sleepy اندیشه کردی پاری واسه چی با منه!؟ همش قربون صدقه فربد میرهDodgy پسره ی تخص دختر دزدDodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط *Nafas* ، Mïņ̃†êR
من موتورم خالیه نمیامcryingcryingcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas*
نقل قول: قزوینی بودن جرمه!؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 118 بده!؟
نه....قباهت داره...! یه چیز، نخندین بهما... "قباهت" املاش درسته؟
وآواتآرم خوبه ؟ Angel
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
(04-09-2013، 11:04)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا فرید چرا اون مطلبو بردین بخش فرهنگی اون مطلب کاملا تاریخیه تازه میخواستم کل تاریخچه ی رقص رو از باستان تا به امروز بزارم گفتم کسی حوصله ی خوندن نداره

پروشات لینک اون تاپیکی که درباره ی اسمت بود رو بهم میدی؟
 سپاس شده توسط PROOSHAT
(04-09-2013، 11:05)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من موتورم خالیه نمیامcryingcryingcrying

o_O
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلام:|
 سپاس شده توسط T A R A ، * Exceptional girl * ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، ƝeGaЯ
(04-09-2013، 11:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: منم جوونیای لئوناردو رو میگم همون موقع که توی تایتانیک بازی کرده بود در ضمن من کوچیکم؟؟؟؟؟؟؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 118داداشتم واس خودت جنس بنجل میفروشی؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 118
داره میره سال نخست دبستان. هم سن هستید دیگهBig Grin نگاره اش رو می ذارم ببینید.Sleepy اندیشه کردی پاری واسه چی با منه!؟ همش قربون صدقه فربد میرهDodgy پسره ی تخص دختر دزدDodgy

اول دبستان؟؟؟؟چیزی زدی داداشم روبه راه نیستی من اول دبستانم؟؟؟بیخیال من از این خاله بازیا متنفرم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان