امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوتی های تلویزیون

سوتی های تلویزیون 1
پاسخ
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، Thyme ، ملاهت ، خخخخ
آگهی
تکرای بید !!
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

پاسخ
 سپاس شده توسط ♥amir ali♥
(10-04-2014، 20:45)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکرای بید !!

ببخشید من نمیدونستم خب یکی رو پیدا کنید اینو حذف کنهSmile
سوتی های تلویزیون 1
پاسخ
(10-04-2014، 20:51)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:45)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکرای بید !!

عاشق مهربونیت شدمBig Grin
         دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موزیک ویدیو چی شد صدات قطع شد آرمین 2AFM                                         
سوتی های تلویزیون 1سوتی های تلویزیون 1
پاسخ
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، Thyme ، ♥amir ali♥
بله منم عاشقش شدم
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

پاسخ
 سپاس شده توسط ♥amir ali♥
به همراه داشتن mp3 و mp3,4 در مدارس ممنوع استـــــــــــــــ
خیلیــــــــــ باحال بود
ممنونــــــــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
سوتی های تلویزیون 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥amir ali♥
(10-04-2014، 20:52)مملی2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:51)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکرای بید !!

شوما لطف دارید!
(10-04-2014، 20:53)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله منم عاشقش شدم
من پسرما!!14k
سوتی های تلویزیون 1
پاسخ
(11-04-2014، 18:33)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 20:52)مملی2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکرای بید !!

شوما لطف دارید!
(10-04-2014، 20:53)amO tataL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله منم عاشقش شدم
من پسرما!!14k
منظورش این بود که خوشش اومد..حالا پسر باشی
یه خر بوست کنه بهتر از اینه که یه بوس خرت کنه

سوتی های تلویزیون 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥amir ali♥
25r3025r3025r3025r3025r30اصلا هم به رو خودشون نمیارنBig GrinExclamation
ایول واقعاHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط ♥amir ali♥
(17-04-2014، 20:41)سعاد جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 18:33)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکرای بید !!

شوما لطف دارید!

بله منم عاشقش شدم
من پسرما!!14k
منظورش این بود که خوشش اومد..حالا پسر باشی
میدونم خانم من به منظور شوخی گفتم!
سوتی های تلویزیون 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ۱۰ سوتی خنده دار از شبکه خبر
Wink سوتی فوق خنده دار امیر محمد در برنامه ی عمو پورنگ!! ( خیلی خنده دار و ضایع )
  سوتی در حد.........چی بگم والا؟؟؟؟؟؟ سوتی وحشتناک امیر تتلو بی سواد
Video سوتی +25 در برنامه ی نود.... (بچه ها نیان) ^_____-
Heart یک اتفاق غیره منتظره در تلویزیون ایران
  بدترین سوتی های تلویزیون (مجموعه ای از سوتی ها)
  سوتی خنده دار رضازاده در صندلی داغ ....
Video بهترین سوتی های صدا سیما+18
Rainbow ۱۰۰ حادثه و سوتی خنده دار...
  سوتی خفن برنامه فیتیله

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان