امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک کدو حلوایی

#1
کیک کدو حلوایی

مواد لازم:



آرد 300 گرم یا 2 پیمانه

شکر 250 گرم یا یک و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ متوسط 3 عدد

گردوی خرد شده 50 گرم یا یک دوم پیمانه

پوره کدو حلوائی یک پیمانه

ماست 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع 1 پیمانه

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری



برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغها را با شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی کامل هم میزنیم تا تخم مرغ سبک شود.

بعد از 5 دقیقه در حین زدن کم کم روغن را اضافه میکنیم. اگر روغن را یکباره اضافه کنیم تخم مرغ سبکی خود را از دست میدهد.

ماست را هم به مواد در حین هم زدن اضافه میکنیم.

بعد از این مرحله نیاز به همزن برقی نداریم.

250 گرم کدو حلوایی را با یک سوم پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ده دقیقه میگذاریم تا نرم شود بعد پوره میکنیم.

در این مرحله کدو حلوائی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

گردوی خرد شده را هم اضافه میکنیم.

در ظرف دیگری مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر و دارچین و وانیل و نمک را با هم مخلوط میکنیم و کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.

مزه غالب این کیک مزه دارچین و جوز هندی است.

جوز هندی را داخل مواد رنده میکنیم.

مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم.

اگر قالب طرحدار باشد فقط چرب میکنیم اما اگر ساده باشد ابتدا چرب کرده بعد یک لایه کاغذ روغنی می اندازیم سپس دوباره چرب میکنیم.

قالب را داخل فر 170 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید یا شماره 4 در طبقه وسط به مدت تقریباً یک ساعت میگذاریم تا کیک بپزد.

روی کیک را بعد از خنک شدن با دارچین و پودر قند تزئین میکنیم.

برای انداختن طرح روی کیک از شابلون استفاده میکنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان