امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک هندوانه

#1
کیک هندوانه



مواد لازم:



خامه فرم گرفته

کیک اسفنجی

آب لبو

آب جعفری



برای گرفتن آب جعفری ابتدا جعفری را چرخ میکنیم بعد آب آن را میگیریم. از مقداری کمی آب جعفری استفاده میکنیم بنابراین طعم تلخی نخواهد داشت اما اگر نیاز باشد آن را شیرین میکنیم.

کیک اسفنجی را از وسط برش میزنیم و دو تکه را روی هم میگذاریم.

با چاقوی اره ای قسمت های اضافی کیک را میگیریم تا شکل هندوانه بگیرد.

موقع برش کیک اسفنجی حرکت اره ای چاقو و هدایت درست آن خیلی مهم است.

روی چاقو نباید فشار زیادی بیاوریم و حرکت اره ای را باید حفظ کنیم.

هر تکه از کیک را به صورت افقی به دو لایه تقسیم میکنیم یعنی در کل چهار لایه کیک خواهیم داشت.

لایه اول را روی میز کار میگذاریم روی آن خامه فرم گرفته میمالیم بعد لایه دوم را گذاشته و مجدداً روی آن خامه میمالیم به این ترتیب هر چهار لایه را روی هم میگذاریم و مقدار کمی فشار می آوریم تا بچسبند.

کیک را روی دستگاه گردان میگذاریم و همراه با چرخاندن آن، تمام سطح کیک را با خامه ای که داخل کیسه ریخته ایم میپوشانیم.

سپس با لیسک سطح روی خامه را صاف میکنیم و اضافه های خامه را میگیریم.

با یک روبان سطح خامه را کاملاً صاف میکنیم.

این خامه های اضافه را میتوان داخل فریزر گذاشت و بعدا از آنها برای موارد دیگر استفاده کرد.

آب جعفری را داخل آب پاش میریزیم و به همراه گرداندن کیک روی دستگاه گردان، آب جعفری میپاشیم.

هندوانه آماده شده را از وسط نصف میکنیم.

مقداری خامه که با آب لبو به رنگ قرمز در آورده ایم داخل کیسه میریزیم.

داخل کیک را که بعد از برش دیده میشود با خامه قرمز میپوشانیم.

به کمک چاقوی صافی اضافه های خامه قرمز را میگیریم و سطح خامه را صاف میکنیم.

روی خامه قرمز با شکلاتی که داخل کیسه ریخته ایم هسته های هندوانه را ایجاد میکنیم.

با یک کاردک کیک را از روی دستگاه گردان برمیداریم.

نکته ای که قابل توجه است این است که رنگ سبز را که روی کیک میپاشیم ابتدا یکدست نیست و کمی که بماند جذب خامه شده و یکدست میشود البته یکدست نشده آن طبیعی تر به نظر میرسد.

در اینجا با استفاده از شکلات قهوه ای و سفید چاقویی تهیه شده که برای تزئین کنار هندوانه قرار میدهیم. (از شکلات قهوه ای برای دسته چاقو و از شکلات سفید برای تیغه چاقو استفاده میکنیم).



میتوان در موارد دیگر رنگهای مختلفی با استفاده از گیاهان تهیه کرد مثلاً شاه توت رنگ بنفش به ما میدهد و اگر آب لبو با زعفران ترکیب شود رنگ گلبهی به دست می آید.



نکته در مورد خامه فرم گرفته



خامه فرم گرفته آماده را میتوان از بیرون تهیه کرد اما اگر بخواهیم خودمان در منزل تهیه کنیم خامه صبحانه را داخل فریزر میگذاریم تا کمی سفت شود بعد آن را با 25% شکر هم میزنیم تا حدی که حبابهای یخ داخل خامه از بین برود در این صورت خامه فرم گرفته و آماده است.



دوستان عزیز برای راحتی کار و برای اینکه کیک خوبی بتوانید تهیه کنید از تمامی مراحل کار تصاویری تهیه کرده ام که در زیر به ترتیب از چپ به راست مشاهده میکنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه لواشک هندوانه وموز
  مسقطی هندوانه برای شب یلدا
Tongue طرز تهیه شیرینی هندوانه ای
  طرز تهیه و خواص «لیموناد هندوانه و کیوی» را اینجا ببینید
Star کرم ژله هندوانه (:
Thumbs Up طرز تهیه سالاد هندوانه کبابی
  روشهای تزئین هندوانه شب یلدا
  آموزش تصویری تزئین سالاد الویه به شکل هندوانه
  طرز تهیه فرنی قالبی با ژله هندوانه
  طرز تهیه مربا پوست هندوانه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان