امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ باقلا زرد با عصاره ی مرغ

#1
سوپ باقلا زرد با عصاره ی مرغ

مواد لازم:

باقلای زرد خیس خورده 200 گرم

آبلیموی تازه 1 عدد

عصاره ی مرغ یک بسته

جعفری و گشنیز 4 قاشق غذاخوری

پیاز ریز شده 1 عدد



پیاز را خرد کرده ایم داخل ظرف با روغن سرخ میکنیم باقلا زرد را که از شب قبل خیس کرده ایم و مقداری نرم شده و عصاره ی مرغ داشتیم آن را داخل آب جوش میریزیم پیاز که مقداری طلایی شد باقلا زرد را اضافه میکینم یک تفت کوچک میدهیم بعد عصاره ی مرغ و لیموی تازه را اضافه میکنیم دربش را میگذاریم جعفری و گشنیز را هم میتوان داخل سوپ ریخت (مقداری از آنها را داخل سوپ میریزیم و مقداری برای تزئین نگه میداریم) هم واسه تزئین استفاده کرد باقلا باید اینقدر بپزد که لعاب بیندازد وقتی در ظرف را گذاشتیم منتظر میشویم تا جوش بیاید وقتی جوش آمد با حرارت کم میگذاریم به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه باقلالی قشنگ لعاب بدهد آخر سر آبلیمو هم اضافه میکنیم.







* سوپهای آماده 8 نوع هستند اینها را داخل سه و نیم لیوان آب سرد مخلوط میکنیم بعد که مخلوط شد داخل ظرف روی حرارت میگذاریم به مدت 15 دقیقه باید جوش بیاید به مدت 15 دقیقه آماده میشود داخل این سوپها میتوان به صورت سلیقه ای سبزیجات معطر، هویچ، قارچ اضافه کرد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان