امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فایده های خوردن چغندر برای بدن چیست

#1
فایده های خوردن چغندر برای بدن چیست 1


چغندر مملو از فیبر است و موجب کاهش فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی، کند شدن روند زوال عقل، مبارزه با سرطان و افزایش استقامت بدنی می شود.

اکثر فواید چغندر ناشی از سطوح زیاد مواد مغذی آن است بطوریکه مواد مغذی موجود در هر گرم چغندر بیش از ۲۰ برابر اغلب سبزیجات است.
 
نیترات ها از جمله مواد مغذی موجود در چغندر هستند. این در حالی است که نیترات ها به عنوان یک افزودنی غذایی شهرت بدی دارند.

آزمایشات انجام شده بر روی حیوانات نشان داد که استفاده تجاری از نیترات ها با ابتلا به سرطان مرتبط است و در دهه شصت سازمان بهداشت جهانی محدودیت هایی در خصوص استفاده از آنها اعمال کرد.

اما مطالعاتی که به تازگی انجام شده اند، نشان داده اند که نیترات های موجود در چغندر موجب کاهش فشار خون می شوند.

نیترات ها موجب کاهش فشار خون می شوند چرا که باکتری موجود در دهان و روده را به گاز اکسید نیتریک تبدیل می کند که موجب استراحت و گشاد شدن رگ ها می شود و گردش خون را آزادانه تر می سازد.

یک مطالعه که در سال ۲۰۱۰ در دانشگاه «کویین مری» لندن انجام شد، نشان داد که نوشیدن یک لیوان ۲۵۰ میلی لیتری آب چغندر در روز فشار خون را برای چند ساعت به اندازه زیادی پایین می آورد.

این مطالعه همچنین نشان داد افرادی که فشار خون فرد بالایی دارند با مصرف آب چغندر کاهش چمشگیری را در فشار خون خود مشاهده می کنند.
همچنین مطالعه جدید نشان داد که مصرف یک لیوان ۵۰۰ میلی لیتر آب چغندر پس از شش ساعت موجب کاهش قابل ملاحظه فشار خون می شوددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
محققان می گویند: در صورت گسترش مصرف آب چغندر، می توان شاهد کاهش ۱۰ درصدی در میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی بود.

آب چغندر انتخاب ورزشکاران
مطالعات انجام شده نشان داده اند که نیترات ها نه تنها فشار خون را پایین می آورد بلکه موجب افزایش میزان استفامت بدن می شوند.

یک مطالعه که در سال ۲۰۱۰ انجام شد نشان داد: بزرگسالانی که روزی ۵۰۰ میلی لیتر آب چغندر می نوشند می توانند ۱۶ درصد بیشتر از افرادی که یک نوشیدنی فاقد نیترات مصرف کرده اند، ورزش کنند.
نیترات ها با همکاری سایر آنتی اکسیدان های موجود در چغندر باعث می شود که ماهیچه ها به اکسیژن کمتری نیاز پیدا کنند.
این موضوع باعث می شود که ماهیچه ها بطور موثرتری فعالیت کنند و دیرتر خسته شوند.

کند شدن روند زوال عقل
یک مطالعه که در سال ۲۰۱۱ توسط محققان دانشگاه «ویک فارست» کارولینای شمالی انجام شد، نشان داد که چغندر روند زوال عقل را کند می کند.
تصور می شود که این موضوع به این دلیل است که اکسید نیتریک جریان خون را به مغز افزایش می دهددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
چغندر حاوی فولیک اسید زیادی است بطوریکه دو تا سه عدد چغندر کوچک تقریبا حاوی ۷۵ درصد میزان فولیک اسیدی است که توصیه می شود فرد در طول روز مصرف کند.

تحقیقات نشان داده اند که فولیک اسید زیادی که در چغندر وجود دارد نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد.

مبارزه با سرطان
«بیتاسیانین» رنگدانه ای که رنگ زیاد چغندر از آن نشات می گیرد یک آنتی اکسیدان قوی است که معلوم شده است دارای خواص ضد سرطانی است.

یک مطالعه که در سال ۲۰۱۱ توسط محققان دانشگاه «هاروارد» در واشنگتن انجام شد نشان داد که بیتاسیانیین رشد تومورهای سرطان پروستات و سینه را تا ۱۲.۵ درصد کند می کند.

سرشار از فیبر
پزشکان در مورد مشکلات هاضمه ای به بیماران توصیه می کنند که سبزیجات مصرف کنند.
چغندر مملو از فیبر است و یک وعده ۱۰۰ گرمی آن که حدود دو تا سه چغندر کوچک می شود به تنظیم حرکات شکمی کمک می کند.
چغندر همچنین حاوی ماده ای به نام «بتاین» است که موجب عادی سازی ترشح اسید معده می شود.

این مولفه در صورتی که سطح اسید معده کافی نباشد موجب افزایش سطح این اسید شده و در صورتی که بدن اسید زیادی تولید کند به صورت داروی ضد ترشی معده عمل می کنددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
فایده های خوردن چغندر برای بدن چیست 1
پاسخ
آگهی
#2
چغندر گیاهی است، دارای برگ های پهن و درشت و گلوله مانند. این سبزی به دو رنگ دیده شده: سفید و قرمز مایل به بنفش...

چغندر گیاهی است، دارای برگ های پهن و درشت و گلوله مانند. این سبزی به دو رنگ دیده شده: سفید و قرمز مایل به بنفش.
ریشه چغندر، پیازی است. رنگ ریشه چغندر ممکن است زرد، سرخ و سفید باشد. ریشه چغندر به صورت خام قابل استفاده و مصرف است و اغلب آن را پخته مصرف می کنند که همه به نام لبو آن را می شناسند.
ریشه کلفت چغندر، مواد غذایی و به خصوص ساکاروز (شکر) را در خود ذخیره می کند. برگ های چغندر هنگام روز در مقابل نور آفتاب، ساکاروز می سازند و شب ها آن را به ریشه ها می دهند. مقدار ساکارز در هر منطقه متفاوت است.
برای اولین بار، چغندر در مدیترانه و جنوب غربی آسیا دیده شد. چغندر به عنوان غذا از ۲۰۰۰ سال قبل شناخته شده بود.
رومی ها و یونانی ها از این سبزی به عنوان غذا استفاده می کردند. یونانی ها برای خنک شدن خونشان، چغندر مصرف می کردند.
فواید چغندر و آب آن
۱) چغندر در زمان های قدیم به عنوان دارو مصرف می شد. این سبزی برای قلب، خون و هضم بهتر غذا بسیار مفید می باشد.
۲) برای بعضی ها هضم چغندر ممکن است مشکل باشد. چغندر سرد و کنترل کننده صفرا می باشد. چغندر باعث عملکرد بهتر خون، تمیز کردن معده و روده می شود.
۳) چغندر، سرشار از کربوهیدرات، منبع خوب پروتئین و دارای مقدار زیاد ویتامین و عناصر معدنی و ریز مغذی ها می باشد.
۴) این سبزی به عنوان منبع خوب فیبر شناخته شده است. چغندر فاقد چربی و کلسترول می باشد.
۵) چغندر برای جوان شدن بسیار مفید است و بسیاری از انواع ضعف ها را از بین می برد و موجب تصفیه کردن خون می شود و همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی و افزایش اکسیژن در بدن می گردد.
۶) نوشیدن روزانه ۲ لیوان آب چغندر باعث کاهش فشار خون می شود، پس برای افرادی که از افزایش فشار خون رنج می برند، بسیار مفید می باشد. گذشته از آن، آب چغندر درمان کننده سرطان می باشد.
تحقیقات نشان داده است که نیتریت موجود در آب چغندر وارد بزاق می شود و با بزاق خورده می شود. محیط اسیدی معده کمک می کند تا به اکسید نیتریک تبدیل شود و به خون می رود و موجب کاهش فشار خون می شود و از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
۷) برای سرفه، تنگی نفس، سر درد و حتی برای تقویت غریزه جنسی مصرف می شود.
۸) چغندر جزو سبزیجات شیرین محسوب می شود، زیرا شکر زیادی را نسبت به هویج و ذرت دارا می باشد.
۹) پزشکان یونانی برای بهبود مجروحان زخمی از برگ چغندر استفاده می کردند.
۱۰) برگ چغندر برای ناراحتی های کبدی بسیار خوب است. چغندر باعث به وجود آمدن رطوبت در رود می شود و به این وسیله از یبوست جلوگیری می کند.
۱۱) آنتی اکسیدان موجود در چغندر به تقویت بافت های بدن و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامتی چشم و پوست کمک می کند.
۱۲) چغندر به طور طبیعی دارای مقداری آهن و اسید فولیک می باشد. به علت دارا بودن این مواد، توانایی افزایش اکسیژن برای فعالیت های مختلف را دارد.
۱۳) چغندر تاریخچه قدیمی برای نیروبخشی دارد. این سبزی هم در ساخت سلول ها و هم در بهبودی بعد از بیماری نقش بسزایی دارد. چغندر یک ماده مفید برای هضم مواد غذایی می باشد.
۱۴) یکی از سبزیجاتی که برای افراد دچار "سندرم گرسنگی" بسیار مفید است، چغندر می باشد.
۱۵) چغندر جلوی ضعف، اغتشاش در خواب، رنگ پریدگی و زخم های زبانی را می گیرد.
۱۶) اگر دارای موهای خشک و زبر و یا دچار ریزش مو هستید، حتما چغندر مصرف کنید.
۱۷) چغندر، ادرار آور و آرام کننده است.
۱۸) مصرف چغندر بیماری جذام را از بین می برد.
۱۹) مصرف چغندر لکه های سفیدی که در پوست بدن موجب مرض پیسی می شود را از بین می برد.
۲۰) برای جلوگیری از اختلالات قاعدگی و برای باروری، چغندر بسیار مفید است.
۲۱) جوشانده چغندر برای درمان التهاب مثانه، یبوست، بواسیر و بیماری های پوست مصرف می شود.
۲۲) مصرف برگ چغندر، آرام کننده است. پس برای افراد عصبی و برای جلوگیری از اضطراب بسیار مفید است.
بیایید نعمات خداوند را به یکدیگر یاد آوری کنیم.
پاسخ
#3
ادغام شد ..
فایده های خوردن چغندر برای بدن چیست 1
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سرطان مقعد چیست؟ کشنده است؟ “درمان و علائم”
  رکتوم چیست و کجاست؟ + بهترین جراح رکتوم در تهران
  مزایای مسواک برقی نسبت به مسواک دستی چیست؟
  هولتر مانیتورینگ فشار خون چیست و چه کاربردی دارد؟
  درمان ورم مقعدی چیست؟
  علت بیماری شقاق در زنان چیست + علائم و درمان شقاق بارداری
  فیستول چیست؛ علائم، علت، عوارض و تشخیص بیماری فیستول مقعد
  کیست مویی چیست و چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
  فایده چرت بعد از ناهار برای بهبود عملکرد شناختی
  فیستول مقعدی چیست؟ علت، علائم و روشهای تشخیص

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان