امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت هندی

#1
Smile 
املت هندی

همیشه كه قرار نیست خانم خانه یك غذای خارجی بپزد و شما بخورید. گاهی هم نوبت شماست كه با پخت یك غذای متفاوت و خارجی، اهل خانه را متعجب كنید.

پس اگر قرار است امشب خانمتان دیرتر به خانه برسد و شما مسئولیت پخت غذا را برعهده گرفته‌اید، آستین‌ها را بالا بزنید.

نترسید؛ غذای سریع و مردانه این هفته اگرچه خارجی است و به كشور هندوستان تعلق دارد، ولی با كمی تغییرات، چیزی شبیه به املت خودمان است، با این تفاوت كه در آن از گوجه فرنگی خبری نیست.

شما آقایان هم كه هر چقدر غذا پختن بلد نباشید، پخت انواع و اقسام نیمروها و املت‌ها را می‌دانید. پس نیم ساعت پیش از رسیدن خانمتان به خانه شروع كنید.

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت غذا: 20 دقیقه



مواد لازم:

یك عدد پیاز كوچك (ریز خرد شود)

2 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)

20 گرم برگ گشنیز تازه

4 عدد تخم‌مرغ

یك قاشق چای‌خوری سرخالی نمك

2 قاشق سوپ‌خوری روغن سرخ کردنی

پودر فلفل سیاه به مقدار لازم



طرز تهیه:

1 - پیاز ، فلفل و گشنیز خرد شده را در كاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط كنید.



2 - كاسه بلوری دیگری آماده كنید و تخم‌مرغ‌ها را پس از شكستن در آن، خوب هم بزنید.



3 - مخلوط پیازی را به تخم‌مرغ‌های زده شده اضافه كنید.



4 - این مخلوط را با اضافه كردن نمك و كمی فلفل سیاه مزه‌دار كرده و خوب هم بزنید.



5 - در تابه بزرگی یك قاشق سوپ‌خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یكباره در روغن داغ‌شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.

پس از اینكه قسمت زیرین املت طلایی‌رنگ شد، با استفاده از كفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.

نكته: پس از برگرداندن املت، با استفاده از كفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد كنید تا اگر در قسمت‌هایی از آن، تخم‌مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.



6 - در پایان، این املت هندی را در ظرفی ریخته و همراه كاهو ، سالاد یا ترشی تند سرو كنید.

نكته: همان‌طور كه می‌دانید این غذا هندی است، پس اگر شما یا دیگر اهالی خانواده به طعم تند عادت ندارید، میزان فلفل سبز تند آن را كم كنید؛ در غیر این‌صورت علاوه بر فلفل‌ سبز، كمی پودر فلفل قرمز نیز به آن اضافه كنید.
پاسخ
آگهی
#2
فک کنم اتیش بگیرم:|
چون غذاهای هندی تندنConfused
پاسخ
#3
قطعا تنده چون غذاهای هندی معمولا تندن.
پاسخ
#4
ی وقت سپاس ندینا :|||
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان