امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ سبزيجات

#1
سوپ سبزيجات

مواد لازم:

آب گوشت 5 ليوان
ماكاراني ريز سوپ 100 گرم
هويج 3 عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد
كرفس 100 گرم
پياز 1 عدد
قارچ 100 گرم
سيب زميني 1عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق يا سس سفيد 1 پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه كمي
آبليمو 2 الي 3 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

پياز را ريز كرده كرده و با روغن كمي تفت مي دهيم. بقيه سبزيجات يعني هويج، فلفل دلمه اي، كرفس و قارچ را نگيني كرده و به پياز اضافه مي كنيم تا كمي تفت بخورد. بعد آب گوشت را به مواد اضافه مي كنيم. بعد از اينكه سبزيجات پخته شد سيب زميني را خرد كرده و اضافه مي كنيم چند لحظه بعد ماكاراني ريز سوپ را اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا كاملاً بپزد. در آخر سس سفيد يا رب گوجه فرنگي، آبليمو، نمك و فلفل را اضافه مي كنيم بعد از چند جوش سوپ آماده است.

طرز تهيه سس سفيد:

يك قاشق آرد را در كمي روغن تفت مي دهيم. در اين غذا مي توانيد رب گوجه فرنگي را هم تفت دهيد تا خوش رنگ شود ولي به طور كلي براي تهيه سس سفيد رب استفاده نمي شود. به ازاي يك قاشق آرد يك ليوان شير اضافه كنيد و روي شعله آنقدر بهم زنيد تا به غليظي فرني شود. سس سفيد آماده است.

نكات قابل توجه:

اگر آب گوشت به مقدار كم داشتيد از گالينابلانكا گوشت گوساله استفاده كنيد و اگر اصلاً آب گوشت نداشتيد مي توانيد از گالينابلانكا مرغ استفاده كنيد.
پياز و سبزيجات را فقط تفت دهيد ولي سرخ نشود.
حتماً از كرفس استفاده كنيد. توصيه اينكه هميشه كرفس خشك شده در منزل داشته باشيد تا در فصولي كه كرفس يافت نمي شود در دسترس باشد.
ماكاراني ريز حروفي و يا ماكاراني سبزيجات براي اين غذا مناسب است.
اگر سوپ سفت شد براي رقيق كردن از شير و يا آب جوش يا آب گوشت استفاده كنيد.
اين سوپ بايد داغ داغ سرسفره آورده شود وگرنه ماكاراني پف مي كند و بدشكل مي شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان