امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساندويچ لقمه اي

#1
ساندويچ لقمه اي



مواد لازم:

نان ساندويچي 1 عدد بزرگ

تخم مرغ 1 عدد

گوشت چرخي به همراه پياز داغ و ادويه جات 200 گرم

آرد سوخاري به ميزان لازم

جعفري يا فلفل دلمه اي 2 قاشق غذاخوري

زرشك 2 قاشق غذاخوري

قارچ مقداري

در صورت تمايل تخم مرغ آب پز 1 عدد رنده شده

رب 1قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

گوشت را سرخ مي كنيم سپس رب و جعفري ساتوري يا فلفل دلمه اي را اضافه مي كنيم. هنگامي كه آب گوشت كشيده شد تخم مرغ رنده شده و زرشك را مي افزاييم.

نان باگت را به تكه هاي 3 تا 4 سانتي متري برش داده بدون آنكه يك طرف آن را برش دهيم، داخلش را خالي مي كنيم و از مواد گوشتي پر مي كنيم. بايستي پس از پر كردن نان از مواد گوشتي، با دست دو طرف داخلي نان را فشار دهيد تا در روغن مواد بيرون نريزد.

در ظرفي يا كاسه اي تخم مرغ را مي شكنيم و ساندويچ را در تخم مرغ مي غلتانيم بعد در آرد سوخاري غلتانده و در روغن داغ فراوان سرخ مي كنيم.

اين ساندويچ با سس كچاب مصرف مي شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان