امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موساكا

#1
موساكا

مواد لازم:

گوشت چرخ كرده پخته شده 450 گرم
سبزي معطر 1 قاشق
سير چند حبه
رب گوجه فرنگي 1 قاشق
بادمجان 1 كيلو
پنير پيتزا 100 گرم
روغن به ميزان لازم
ادويه كاري 1 قاشق
پودر ليمو اماني 1 قاشق

طرز تهيه:

بادمجان ها را حلقه حلقه كرده سرخ مي كنيم. در صافي مي گذاريم تا روغن اضافي آن چكيده شود. پياز را بصورت دلخواه خرد كرده سرخ مي كنيم بعد گوشت چرخي را در داخل پيازداغ تفت مي دهيم، نمك، فلفل، ادويه و سبزي معطر را اضافه مي كنيم. بعد رب گوجه را باكمي آب و چاشني اضافه كرده داخل گوشت مي ريزيم. اين مواد را از روي گاز برداشته بادمجان ها را ته ظرف چيده كمي رب و گوشت و پنير پيتزا ته ظرف مي ريزيم تا بادمجان نچسبد، يك رديف بادمجان، يك رديف گوشت، يك رديف پنير پيتزا در ظرف نسوز مي ريزيم. اين كار را ادامه مي دهيم تا مواد تمام شود لايه رويي را گوشت، رب و پنير پيتزا مي ريزيم. سپس موساكا را در فر گذاشته تا وقتي كه روي آن طلايي شود.

نكات مورد توجه:

سبزي معطر شامل ترخان، مرزه و ريحان است.
سس سفيد كه در دستور آن در غذاهاي قبلي به حضور رسيد، در لايه رويي مي زنيم تا غذا خشك نشود.
علت اينكه پنير پيتزا رو است به اين علت كه طلايي مي شود و ما متوجه زمان پخت غذا مي شويم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان