امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بيسكويت نارگيلي

#1
بيسكويت نارگيلي



مواد لازم: آرد سفيد دويست و پنجاه گرم يا دو پيمانه روغن جامد صد و پنجاه گرم يا يك و يك چهارم پيمانه

پودر نارگيل صد و بيست و پنج گرم يا دو و يك چهارم پيمانه پودرقند صد و هفتاد و پنج يا يك و نيم پيمانه

طرز تهيه: روغن و پودر قند را مخلوط كرده با همزن مي زنيم تا كرم رنگ شود. آرد را افزوده، سپس پودر نارگيل را اضافه مي كنيم و خمير را حدود يك ساعت مي گذاريم تا ور آيد. بعد آن را روي سطح صاف پهن كرده، قالب مي زنيم. جهت تزيين سفيده يا زرده تخم مرغ مي كشيم.(ترافل يا پودر پسته نيز مي شود). در فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتي گراد حدود پانزده دقيقه قرار مي دهيم.

نكات مورد توجه:

1) براي خوشمزه شدن بهتر است ميزان آرد و نارگيل برابر باشد ولي براي فروش، آرد بيشتر از نارگيل باشد.

2) قطر خمير براي قالب زدن نيم تا يك سانت باشد.

3) براي جدا شدن راحت تر قالبها از خمير، كاردك را از زير و وسط خمير بزنيد.

4) مي توانيد از سفيده تخم مرغ زده شده براي روي بيسكويت استفاده كنيد.
پاسخ
 سپاس شده توسط ALA
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه دسر كاسترد با بيسكويت و شكلات
  کيک نارگيلي

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان