امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طــــــرز تــهـــیـــــه تـــرشـــی تـــخــــم مـــرغ ( 20 دقــیــقــه ایــی )

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طــــــرز تــهـــیـــــه تـــرشـــی تـــخــــم مـــرغ ( 20 دقــیــقــه ایــی ) 1
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
 
مواد لازم :
 چغندر قرمز
 425 گرم
 شکر قهوه ای
 50 گرم
 سرکه
 1/2 فنجان
 آب سرد
 1/2 فنجان
 نمک
 1/2 قاشق چای خوری
میخک
4 عدد
چوب دارچین کوچک
1 عدد
تخم مرغ آب پز شده
6 عدد



طرز تهیه:

شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.

پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طــــــرز تــهـــیـــــه تـــرشـــی تـــخــــم مـــرغ ( 20 دقــیــقــه ایــی ) 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  املــت مـــرغ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان