امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Watch Dogs را از Best Buy با ۲۰ دلار تخفیف خریداری کنید

قطعا یکی از مورد انتظار‌ترین عناوین سال ۲۰۱۴، عنوان Watch Dogs می باشد. عنوانی که هنوز عرضه نشده است اما طرفداران بسیاری دارد، هر چند دیگر چیزی نیز به عرضه آن نمانده است. شرکت یوبی‌سافت، شرکت سازنده بازی، امید زیادی به این عنوان دارد و فروش بسیار بالایی را برای آن در نظر گرفته است. هم اکنون، یعنی تنها یک روز قبل از انتشار عنوان Watch Dogs، فروشگاه Best Buy این عنوان را ۲۰ دلار تخفیف زده است.
یکی از مشهور‌ترین فروشگاه های دیجیتالی، فروشگاه Best Buy می باشد. هر هفته عناوین زیادی در فروشگاه هایی نظیر Best Buy تخفیف می خورند، اما این تخفیف بسیار متفاوت است. فروشگاه Best Buy عنوان مشهور، مورد انتظار و پر‌طرفدار Watch Dogs را ۲۰ دلار تخفیف زده است. این تخفیف ۲۰ دلاری برای دو کنسول نسل هشتمی PS4 و Xbox One، و دو کنسول نسل هفتمی PS3 و Xbox 360 می‌باشد. همان‌طور که می بینید، خبری از تخفیف ۲۰ دلاری برای PC و Wii U نیست.
Watch Dogs را از Best Buy با ۲۰ دلار تخفیف خریداری کنید 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، S R U H
آگهی
دیگه کم کم پی سی هایی تا الآن داشتیم رو باید بندازیم برهWatch Dogs را از Best Buy با ۲۰ دلار تخفیف خریداری کنید 1
والا طرف رم 6 گیگ میخواد واسه اجراشWatch Dogs را از Best Buy با ۲۰ دلار تخفیف خریداری کنید 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
کاملا اشتباه فکر می کنی چون یوبی سافت اعلام کرده است که حتی با رم 2 هم این بازی اجرا می شود

فکر کنم به همین دلیل است که می گویند کامپیوتر های رومیزی تا چند سال دیگر به طور کامل جمع خواهند شد
چون امروزه موبایل ها و گجت ها و کنسول ها همگی کارهای مختلف کامپبوتر را انجام میدهند
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N
(27-05-2014، 8:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاملا اشتباه فکر می کنی چون یوبی سافت اعلام کرده است که حتی با رم 2 هم این بازی اجرا می شود

فکر کنم به همین دلیل است که می گویند کامپیوتر های رومیزی تا چند سال دیگر به طور کامل جمع خواهند شد
چون امروزه موبایل ها و گجت ها و کنسول ها همگی کارهای مختلف کامپبوتر را انجام میدهند

بعله اینو گفتن ولی گفتن برای بهترین اجراش باید رمت 8 باشه! شش اولش اعلام کرده بودن بعد او یارو تو تویترش گفت با کمترم میشه.
پاسخ
الان کلا پس میشه با رم 2 هم اجراش کرد یا نه؟؟؟؟؟لب تاپ من رمش 2 اخه.........!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

<a href="http://www.AWSurveys.com?R=4120286"> A.W.Surveys - Get Paid to Review Websites!</a>

پاسخ
بله من توضیحاتش را در پست های پیشین گفته ام و با رم 2 می توان با حداقل تنظیمات اجرا کرد

(Aiden Pearce)
پاسخ
سی پی یو هم حداقل 2.66‎ GB
پاسخ
با رم 2 نمیشه بشه هم فکر کنم بعضی جاهاش صحنه اهسته بشه چون من تجربه داشتم یا گیر میکنه
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پاسخ
من هم گفتم که با حداقل تنظیمات و باید سیپی یو ی پیشرفته ای داشته باشی تا اجرا بشه پستشو خودم گذاشتم

(Aiden Pearce)
پاسخ
مقایسه کیفیت ‏Ultra‏ با ‏Low‏ بازی:

rapid.iophim.com/files/_9go.eu__Watch_Dogs_Graphics_Comparison_Ultra_to_Low_PC_%5BYT-f22%5D%5ByuEUKPZg9xg%5D__ioClip.com_.mp4
پاسخ
 سپاس شده توسط Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  Watch Dogs 2 را هنگام برگزاری کنفرانس دیجیتالی یوبیسافت به رایگان دریافت کنید
  شایعه: هر دو بازی Assassin’s Creed Valhalla و Watch Dogs Legion در تعطیلات پایان سال
  بتسدا یک میلیون دلار به خیریه‌های مبارزه با کرونا کمک کرده است
  بازی Alien Isolation را تا ۴۸ ساعت آینده با ۹۵ درصد تخفیف خریداری کنید
  طبق گزارش‌ها بازی Watch Dogs Legion یکی از عناوین زمان انتشار کنسول پلی‌استیشن ۵ خواه
  تا جمعه‌ی این هفته فرصت دارید Assassin’s Creed II را رایگان دریافت کنید
  عنوان Uncharted: The Nathan Drake Collection را به صورت رایگان تجربه کنید
  بازي محبوب GTA V رسما عرضه شد : يک ميليارد دلار فروش تنها در 3 روز !
  این آخر هفته بازی Overwatch را رایگان تجربه کنید
  اطلاعاتی درباره بازی watch dogs 2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان