نظرسنجی: نظرت درمورد موضوع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب بود...
بدنبود......
افتضاح بود....
از افتضاحم بدتر بود.....
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیامک

دیوانه نیستم
فقط طوری خاص ک دیگران نمیتوانند دوستت دارم.Heart
گفتمش دل میخری پرسید چند؟گفتمش دل مال تو تنها بخند خنده ای کرد و دل ز دستانم ربودتابه خود باز امدم او رفته بود دل ز دستش روی خاک افتاده بود رد پایشروی دل جامانده بود.Heart
کودکی گل فروش عاجزانه التماس میکرد ک گل بخرم گفتم گل رابه چه کسی هدیه دهم گفت به عشقت گفتم اگر عشقم به عشقش هدیه داد چه لحظه ای سکوت کردو گفت گل هایم فروشی نیستHeart
بوسه تنها تصادفی است ک پلیس هیچ دخالتی دران ندارد واغوش تنها پارکینگی است ک هیچ جریمه ای ندارد میای تو پارکینگ باهم تصادف کنیمHeart
توکه گفتی نقاش نیستم پس چرا وقتی به تو فکر میکنم دنیایم رنگی میشود.Heart
متن احساسی بعضی هاهر چقدر هم که بخواهی تمام نمیشوند....همش به اغوششان بدهکار میمانی حضورشان گرم است سکوتشان خالی میکند دل ادم را......ارامش صدایشان راکم می اوری..واینجامن کم می اورمت.Heart
خواستم هرچه راکه بوی تومیداد رابسوزانم جانم اتش گرفتHeart
شهریورهم درحال رفتن است.....قلب من اما هنوز تیر نبودنش رامیکشد......Heart
خوبان را باید روی چشم هاگذاشت....کجایی؟چشم هایم بهانه ات را گرفته اندHeart
گرزمانه انقدر خارم کند/یاغریبانه گرفتارم کند/یا جدااز کوی یارانم کند/عاقبت دل یاد خوبان میکند.Heart

دکترم گفت مشروب واسه سلامتیت ضرر داره.........خنده ام گرفت گفتم دکتر من ک  واسه سلامتی خودم نمیخورم میخورم به سلامتی عشقم.Heart
ممنون.
هیچ وقت در مورد چیزی که در بارش اطلاعات کامل نداری قضاوت نکن.شاید مجرم خودت باشی.دوست خوبم بابت همه چی عذر میخوام.
پاسخ
 سپاس شده توسط TurK WolF ، کابوس عشق
آگهی
مرسی قشنگ بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیامک 1
پاسخ
 سپاس شده توسط نفس. ، کابوس عشق
عالیHeartHeartHeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیامک 1
پاسخ
 سپاس شده توسط نفس. ، کابوس عشق
خیلی قشنگ بودن عزیزم ممنونHeartHeartHeartHeart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان