امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کوکو و کشک بادمجان کبابی

#1
کوکو و کشک بادمجان کبابی

یکی از سوغاتی های سمنان بادمجان است که بسیار خوش مزه است . شاید بخاطر زمین کویری سمنان است که این بادمجان ها بدون تخم و لذیذ هستند!




یادش به خیر استاد سمنانی ام، آقای شریعت مداری می گفت: "سمنانی ها در فصل تابستان واریته بادمجان راه می اندازند و انوع غذاها را از بادمجان درست می کنند." وقتی در یک سفر علمی دوستان سمنانی غذاهای بادمجانی شان را رو کردند فهمیدم منظور آقای شریعت مداری از واریته بادمجان چی بود؟!
حالا من هم این جا واریته بادمجان کبابی راه انداختمSmile

دو غذای ساده و آسان و رژیمی با بادمجان کبابی را این جا می گذارم امیدوارم استفاده کنید.

۱) کوکو بادمجان کبابی




مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا

▪ بادمجان کبابی پوست کنده ۷ عدد
▪ تخم مرغ ۵عدد
▪ پیاز متوسط یک عدد
▪ روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

● طرز تهیه:
پیاز را پوست کنده و در میکسر خرد می کنیم و سپس بادمجان های کبابی را به آن اضافه کرده و خوب له می کنیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم مرغ ها را دانه دانه در مخلوط می شکنیم و هم می زنیم تا مایه کوکو یک دست شود. سپس در تابه روغن می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن, مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. بعد از این که یک طرف کوکو پخته شد آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.
این کوکو را می توانیم در فر هم بپزیم در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید.
من این کوکو را در فر درست کردم.

۲) کشک بادمجان



مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا

▪ بادمجان کبابی پوست کنده ۵ عدد
▪ پیازداغ دو قاشق غذاخوری
▪ سیر ۶ حبه
▪ کشک ساییده ۲۵۰ گرم
▪ مغز گردو خردشده ۳ قاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

● طرز تهیه:
بادمجان های کبابی را در ظرف می ریزیم و سیرها را خرد کرده و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و یک لیوان آب روی مواد ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. وقتی بادمجان ها پخته شد مغز گردو خرد شده را به آن اضافه می کنیم و کشک را با کمی آب رقیق می کنیم . اگرآب بادمجان ها خشک نشده بود کشک را رقیق نکرده داخل آن می ریزیم ولی اگر آب آن کم بود با نصف استکان آب کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ها می ریزیم. و بادمجان ها را هم می زنیم و با قاشق له می کنیم. یک ربع بعد از ریختن کشک, کشک بادمجان آماده است آن را با سیرداغ و نعناداغ و مغز گردو تزئین می کنیم.
پاسخ
 سپاس شده توسط ALA
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  روشهایی برای رفع شوری کشک بادمجان
  طرز تهیه یک غذای ۳۰ دقیقه‌ای ساده و خوشمزه با بادمجان
  یتیمچه بادمجان
Wink طرز تهیه چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی :)
  طرز تهیه سالمون کبابی با پیازچه
  طرز تهیه سالاد با سبزی های کبابی
Big Grin آموزش تهیه بادمجان شکم پر
  بادمجان زغالی به همراه سس چرمولا
  طرز تهیه کوکو لوبیا سبز تبریزی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان