امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این افراد دچار سکته مغزی نمی شوند

#1
این افراد دچار سکته مغزی نمی شوند 1


متخصصان سلامت در آمریکا برای بررسی رابطه میان مصرف بالای مواد پروتئینی و کاهش خطر سکته مغزی که چهارمین عامل مرگ و میر در این کشور است دست به مطالعه زدند. آنها دریافتند اشخاصی که رژیم غذایی سرشار از پروتئین دارند در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی کم‌ پروتئین دارند 20 درصد کمتر دچار سکته مغزی می‌شوند.
 
متخصصان همچنین دریافتند با افزودن 20 گرم پروتئین به رژیم غذایی روزانه خطر بروز سکته مغزی تا 26 درصد کاهش می‌یابد. مشخص نیست که مصرف پروتئین چگونه بر احتمال بروز سکته مغزی در افراد تأثیر می‌گذارد.
 
با این حال نتایج مطالعات نشان می‌دهد پروتئین به جز گوشت قرمز تاثیر مفیدی بر فشارخون دارد و رژیم غذایی سرشار از پروتئین به طور قابل توجهی از میزان «تری‌گلسیرید»،‌ مجموع کلسترول و کلسترول بد در بدن می‌کاهد. البته منابع مختلف پروتئینی تاثیرات متفاوتی بر احتمال بروز سکته مغزی دارند. به عنوان مثال مصرف ماهی خطر سکته را کاهش می‌دهد در حالی‌ که مطالعات پیشین ارتباط بین مصرف زیاد گوشت قرمز و افزایش خطر سکته مغزی را نشان داده‌اند.
 
جایگزین کردن گوشت قرمز با سایر منابع پروتئینی نظیر ماهی سبب کاهش خطر بروز سکته مغزی می‌شود زیرا ماهی محتوی اسیدهای چرب امگا 3 و سایر مواد مغذی نظیر پروتئین‌های حفاظت‌کننده در برابر سکته است. در همین حال به نظر می‌رسد پروتئین‌های گیاهی نسبت به انواع حیوانی آن، نقش محافظتی کمتری در برابر سکته دارند.
این افراد دچار سکته مغزی نمی شوند 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان