امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ما ایرانیا...........

خواب دیدم قیامت شده است.

هر قومی را داخل چاله ای عظیم انداخته و بر سر هر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ی ایرانیان.

خودم را به نزد یکی از فرشتگان رساندم و پرسیدم : چرا برای چاله ی ایرانیان نگهبان نگذاشته اند آیا به ایرانیان اعتماد کرده اند که نگهبان نگذاشته اند؟

گفت : می دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله!!

پرسیدم که اگر در میان ما کسی باشد که عزم بالارفتن از چاله کند چه؟

جواب داد : اگر کسی از آنها فیلش یاد هندوستان کرد ، خود ایرانی ها بهتر از هر نگهبانی لنگش را کشند و به ته چاله بازگردانند.

Fuck
LiFE
پاسخ
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE ، aliedge ، னιSs~டεனσή ، raha3000 ، art ، ZUSE ، ƝeGaЯ ، black devil ، maede yaghobi ، white angel ، FrOzen あHeArt ، niloofar kh
آگهی
هااااااااانHuh

پاسخ
 سپاس شده توسط best~girl
راست ميگه ديگه...............
ما ایرانیا........... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط best~girl
چچچچییییSad
دنیا زیباست وتا وقتی هستی لذت ببر قدر این زیبای را بدونHeartSmile
پاسخ
 سپاس شده توسط best~girl
من تو توضیحم یه اشتباه بزرگ کردم و ویرایشش کردم ...

اقای azarbayjanliam درستشو تو صفحه ی بعدی توضیح دادن....
Fuck
LiFE
پاسخ
 سپاس شده توسط னιSs~டεனσή
مطوئنی که درس گفتی..!؟HuhBig GrinBig Grin
پاسخ
عزیزم نه متحد و یکپارچه بلکه زیرآب زن و اینکه چشم ندارن بهتر از خودشون رو ببینن . تورو خدا بین خودمون باشه همین غرور و خود پرستیمونه که نمی زاره به جایی برسیمcrying
pill
پاسخ
 سپاس شده توسط best~girl ، raha3000
(21-07-2012، 7:36)art نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم نه متحد و یکپارچه بلکه زیرآب زن و اینکه چشم ندارن بهتر از خودشون رو ببینن . تورو خدا بین خودمون باشه همین غرور و خود پرستیمونه که نمی زاره به جایی برسیمcrying

حالا اینجا اینا رو رو نکن ..بدهBig Grin
Fuck
LiFE
پاسخ
اقا یا خانوم هنر اینارو بگی یا محرومت می کنن یا میان میبرنت بسگی داره کجا گفته باشی پس نگو...!Big GrinBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط best~girl
(21-07-2012، 6:57)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2012، 6:54)نورما جین بارک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چچچچییییSad

یعنی ایرانیا خودشون غیرت دارن و اگه کسی بخواد بر خلاف بقیه باشه خودشون حاشو میگیرن

و نیازی به این ندارم که نگهبانی بالا سرشون مواظبشون باشه...{ مثلا متحد و یکپارچه }

نخیر عزیزم، این متن این موضوع رو میرسونه که ایرانیا چقدر از پیشرفت همدیگه بدشون میاد و به هر صورت هم که بشه بالاخره جلوی پیشرفت اون یکی رو می کیرن.

من خودم هم تقریبا 90 درصد و بیشتر به این موضوع اعتقاد دارم.
ما ایرانیا........... 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان