امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Eliss Infinity در ۲۷ June برای اندروید منتشر خواهد شد

چندی پیش آقای Steph Thirion به صورت رسمی اعلام کرد که بازی مولتی تاچ Eliss Infinity که دارای سبکی فکری است در ۲۷ June برای اندروید منتشر خواهد شد.
همچنین پس از عرضه رسمی بازی آپدیت بزرگی هم برای نسخه IOS این عنوان در راه است که به بازی قابلیت و توانایی های زیادی را اضافه می نماید. این بهینه ساز یا آپدیت، آپدیت شماره ۱٫۱ نام گذاری شده است. همچنین این آپدیت برخی از مشکلات جزئی درون مراحل، مشکلاتی در زمینه صدا را برطرف می سازد و باعث رابط کاربری بهتری نسبت به قبل می شود.
و در نهایت ایشون اعلام کردند کسانی که Soundtrack های بازی را خریداری کرده بودند ترک ها را در روز ۲۷ June همراه با بازی دریافت خواهند کرد. اولین آلبوم در Soundtrack های این بازی شامل آهنگ اورجینال Eliss می شود، که ترکیباتی از آهنگ Eliss Infinity دارد. به زودی منتظر اخبار جدیدی در مورد این سری از بازی باشید.
Eliss Infinity در ۲۷ June برای اندروید منتشر خواهد شد 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren
آگهی
سلام من کاربر EHSAS-HS هستم 
یک نفر یک پیام خصوصی به من داده بود و تو اون تبلیغ سایتشون رو کرده بود 
من هم به یکی از مدیرا گزارش کردم 
منتهی نمیدونم چرا من رو هم محروم کردن ....من اصلا تبلیغی نکردم 
لطفا رسیدگی کنید
من اینو قبلا هم چندین باره تو قسمت انتقادات و رسیدگی به اخطارها نوشتم ولی کسی رسیدگی نکرد 
لطفا به جای حذف کردن پست جواب من رو بدید 

for J.M

B . U . Rn . Y . O . U

پاسخ
یه بار زدیگه این کارو بکنی گزارش می دم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
ضایعBlush
پاسخ
وقتی یه مطلب رو نمی خونید لااقل نگید ضایعDodgy

(Aiden Pearce)
پاسخ
خدا وكيلي متنات بي كيفيت لطفا عكسم بذار مي تو نئ كار هاي منو ببيني
برای اینکه شکست نخورید
.
.
.
هیچوقت تلاش نکنید !(((=
(خواجه گشادالدین ایرانی)
پاسخ
باشه 
ولی هیچ کدوم بی کیفیت نیست

(Aiden Pearce)
پاسخ
داداش بی کیفیت اصلا نیست ولی برای جذب خواننده و پرطرفدار شدن موضوعات عکس حتما لازمه
پاسخ
چشم ممنون ز حمایتت Blush

(Aiden Pearce)
پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رسمی: بازی WWE 2K21 امسال منتشر نخواهد شد
  بازی chimera squad برای کنسول های نسل هشت منتشر میشود
Information بزرگترین بازی اکشن ( Hack `n` Slash ) تاریخی و مذهبی جهان اسلام منتشر شد
Smile آپدیت درایور Nvidia GeForce برای نسخه بتا CoD: Black Ops Cold War منتشر شد
  عنوان Call of Duty: Black Ops – Cold War دنباله‌ای مستقیم بر Black Ops 1 خواهد بود
  World of Warcraft از کنترلرها پشتیبانی خواهد کرد
Star دقیقه از گیم‌پلی بازی Mafia: Definitive Edition منتشر شد
  شایعه: بازی Resident Evil Village طولانی‌تر از نسخه‌ی هفتم خواهد بود
  تاریخ انتشار Dying Light 2 احتمالاً در هفته‌های پیش رو مشخص خواهد شد
Star بازی Mafia: Definitive Edition درجه‌های سختی مختلفی خواهد داشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان