امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس ورستر شایر

#1
سس ورستر شایر 1



آماده سازی: ۱۵ دقیقه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مدت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انتظار : ۱ ساعت

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مجموعاً : ۱ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر :
 روغن زیتون
 ۲ قاشق چای خوری
 پیاز خرد شده
 ۱ عدد
 فلفل سبز بدون هسته و خرد شده
 ۱ عدد
 سرکه
 ۲ فنجان
 شربت ذرت
 ۱ و ۱/۲ فنجان
آب
۱ فنجان
لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده
نصف لیمو
ترب سفید رنده شده
۲ قاشق غذاخوری
فیله ماهی خشک و خرد شده
۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده
۲ حبه بزرگ
نمک
۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه
۳/۴ قاشق چای خوری
میخک پودر شده
۱/۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه سس ورستر شایر:
روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا ۳ دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.
سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به ۳ فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.
سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.

نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
از این مقدار مواد اولیه ۳ فنجان سس بدست می آید.
این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت ۱ هفته قابلیت نگهداری دارد.
منبع : sooran.com
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کباب پز تابشی – طرز تهیه کباب ششلیک در خانه با سس ورستر شایر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان