امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوفله پنیر و قارچ

#1
مواد لازم
 
کره: 50 گرم
 
آرد: 4 قاشق غذاخوری
 
شیر:یک استکان
 
تخم مرغ: 4 عدد
 
پنیر پارمزان: 100 گرم
 
قارچ: 250 گرم
 
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
 
نمک و فلفل به میزان لازم
 
 طرز تهیه
 
* کره را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند.
 
* شیر را به آرامی داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم، نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد.
 
* سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را ازهم جدا می‌کنیم. زرده‌ها را می‌زنیم و داخل مایه می‌ریزیم. سفیده‌ها را هم جداگانه می‌زنیم تا پف کند و مایه اضافه می‌کنیم.
 
* پنیر را هم داخل مواد می‌‌ریزیم و هم می‌زنیم.
 
* کف ظرف پیرکس را چرب می‌کنیم تا مایه سوفله کف پیرکس می‌ریزیم. روی آن قارچ‌های خرد شده که در روغن تفت داده‌ایم می‌ریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله می‌پوشانیم.
 
* فر را از قبل گرم می‌کنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا بپزد و طلایی شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه پنیر خانگی با ماست
  طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ
  تزیین پنیر برای افطار !
  طرز تهیه کراکر پنیر چدار
  طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون
  طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
  طرز تهیه نان با پیازچه و پنیر
  آموزش تهیه املت قارچ و پیازچه
  طرز تهیه سالاد قارچ
  سوفله توت فرنگی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان