امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوفله بروکلی با سس گوجه فرنگی و خامه

#1
مواد لازم
سیب زمینی=2 تا 3 عدد بزرگ
گوجه فرنگی= 2 عدد بزرگ
پیاز= 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق غذاخوری
کلم بروکلی= 400 گرم
سینه مرغ= 300 گرم
خامه مخصوص غذا یا خامه ترش= 300 گرم
پنیر پیتزا= 200 گرم
نمک و فلفل= به مقدار لازم
روغن=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سیب زمینی ها را آپز کرده و پوست آنها را بگیرید و مکعبی خرد کرده و کنار بگذارید.
بروکلی را هم قسمت بالا را از پایین جدا کنید و درون آب و نمک 10 تا 12 دقیقه بجوشانید و درون آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آبش برود و کنار بگذارید.

سینه ها را به اندازه نصف بند انگشت و نه باریک و نه ضخیم خرد کرده و با 1 عدد  پیاز که خلالی شکل خرد شده و 1 حبه سیر خرد شده و گوجه های متوسط خرد شده و کمی زردچوبه و رب سرخ کنید و کنار بگذارید

ظرف مناسبی که بشود داخل فر گذاشت را بردارید و اول مرغ  و بعد کلم بروکلی و بعد هم سیب زمینی ها گذاشته و بعد هم خامه را روی موادمان میریزیم و کمی فلفل سیاه و قرمز و نمک  ریخته و در آخر پنیر را رویش میریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد , تقریبا به مدت 15-20 دقیقه بماند
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خامه فرم گرفته
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  طرز تهیه ی خامه قنادی با خامه صبحانه
  دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
  کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی
Heart طرز تهیه “نان توت فرنگی” با طعم دوست داشتنی ^^
  فوق العاده ترین سالاد خیار با سس خامه و پیازچه
  طرز تهیه اسموتی گلابی و توت فرنگی
  طرز تهیه رولت شکلاتی همراه توت‌‌فرنگی
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان