27-06-2014، 20:05
مواد لازم:
پرتقال نسبتاً ریز یانارنگی 1 کیلوگرم ، شکر 1.5 کیلوگرم، آب 8 تا 10 لیوان
پرتقال نسبتاً ریز یانارنگی 1 کیلوگرم ، شکر 1.5 کیلوگرم، آب 8 تا 10 لیوان
طرز تهیه:ابتدا پرتقال یا نارنگیرا شسته و با سوزن مقداری سوراخ روی آن ایجاد می نماییم . سپس میوه ها را در ظرفآبجوش ریخته تا مدت 5 دقیقه بجوشد . سپس میوه ها را در آبکش ریخته و مجدداً این کاررا 4 بار دیگر تکرار می نماییم . سپس در آب سرد ریخته و بمدت 24 ساعت آنرا در آبسرد نگه می داریم . در این فواصل آب آنرا چند بار عوض می نماییم تا تلخی آن کاملاًگرفته شود . شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا بجوش آید و مقداری غلیظ شود ، سپسپرتفالها یا نارنگی ها را در داخل آن ریخته و می گذاریم 24 ساعت در شهد بماند (دریخچال). سپس روز بعد آنرا روی حرارت می گذاریم تا مجدداً شربت آن کاملاً غلیظ شود وسطح مربا در هنگام جوش پر از حباب شود و سطح پرتفال ها یا نارنگی ها کاملاً شیشه ایو شفاف شود . لازم به تذکر است که جهت تهیه این مربا بهتر است از نارنگی های کوچکتزیینی که بیضی شکل می باشد استفاده نماییم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.