امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای پرتقال و نارنگی درسته

#1
مواد لازم:
پرتقال نسبتاً ریز یانارنگی 1 کیلوگرم ، شکر 1.5 کیلوگرم، آب 8 تا 10 لیوان
طرز تهیه:ابتدا پرتقال یا نارنگیرا شسته و با سوزن مقداری سوراخ روی آن ایجاد می نماییم . سپس میوه ها را در ظرفآبجوش ریخته تا مدت 5 دقیقه بجوشد . سپس میوه ها را در آبکش ریخته و مجدداً این کاررا 4 بار دیگر تکرار می نماییم . سپس در آب سرد ریخته و بمدت 24 ساعت آنرا در آبسرد نگه می داریم . در این فواصل آب آنرا چند بار عوض می نماییم تا تلخی آن کاملاًگرفته شود . شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا بجوش آید و مقداری غلیظ شود ، سپسپرتفالها یا نارنگی ها را در داخل آن ریخته و می گذاریم 24 ساعت در شهد بماند (دریخچال). سپس روز بعد آنرا روی حرارت می گذاریم تا مجدداً شربت آن کاملاً غلیظ شود وسطح مربا در هنگام جوش پر از حباب شود و سطح پرتفال ها یا نارنگی ها کاملاً شیشه ایو شفاف شود . لازم به تذکر است که جهت تهیه این مربا بهتر است از نارنگی های کوچکتزیینی که بیضی شکل می باشد استفاده نماییم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مربای پرتقال و نارنگی درسته 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه کیک پرتقال یونانی
  آموزش تهیه مربای پرتقال درسته
  طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه و شیک
Smile طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای
  شیرینی پرتقال و شکلات .
  تیرامیسوی پرتقال لیوانی
  هلو - طرز تهیه مارمالاد هلو و مربای هلو
  فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان