13-07-2014، 14:18
جوزپ ماریا بارمتئو که در برزیل به سر می برد ابراز امیدواری کرد مسی و ماسچرانو بتوانند با شکست آلمان قهرمانی در جام جهانی را تجربه کنند . بارمتئو همچنین گفت که قصد حمایت از این دو بازیکن را دارد .

بارمتئو در ادامه آنها را سزاوار کسب این موفقیت بزرگ دانست و گفت : " آن دو به دنیا آمده اند تا برنده شوند . من امیدوارم که در بازی فینال با شادی جام قهرمانی را به ارمغان بیاورند " .
مسی در جام جهانی ؟
من بسیار خوشحالم که آنها به هدف اصلی نزدیک هستند . لئو بار دیگر نشان داد بهترین بازیکن جهان است . همه در بارسلونا در مقابل این چالش جدید از او حمایت میکنیم .
ماسچرانو ؟
او نیز یکی دیگر از بازیکنان بزرگ در جام جهانی برزیل بوده است . بازی او بسیار مهم و تعیین کننده است .
آیا شما بازی آلمان و برزیل را تماشا میکردید ؟
من آن زمان در قطار بودم . من از مادرید بر میگشتم . ( اشاره به شرکت در مراسم درگذشت دی استفانو ) . به من اطلاع دادند و من میدانم برزیل در یک شک عظیم بود .
حذف زودهنگام تیم ملی اسپانیا ؟
برای ما غیر منتظره بود . اما این یکی از ویژگی های فوتبال است . با این حال من فکر میکنم سطح رقبای ما بسیار بالا بود .
مسی در جام جهانی ؟
من بسیار خوشحالم که آنها به هدف اصلی نزدیک هستند . لئو بار دیگر نشان داد بهترین بازیکن جهان است . همه در بارسلونا در مقابل این چالش جدید از او حمایت میکنیم .
ماسچرانو ؟
او نیز یکی دیگر از بازیکنان بزرگ در جام جهانی برزیل بوده است . بازی او بسیار مهم و تعیین کننده است .
آیا شما بازی آلمان و برزیل را تماشا میکردید ؟
من آن زمان در قطار بودم . من از مادرید بر میگشتم . ( اشاره به شرکت در مراسم درگذشت دی استفانو ) . به من اطلاع دادند و من میدانم برزیل در یک شک عظیم بود .
حذف زودهنگام تیم ملی اسپانیا ؟
برای ما غیر منتظره بود . اما این یکی از ویژگی های فوتبال است . با این حال من فکر میکنم سطح رقبای ما بسیار بالا بود .

بازی آنلاین
آپلود عکس

[/img]
![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)