امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نرگس محمدی به ظریف نامه نوشت!

Star 
درود!!!

گروه سیاسی: نرگس محمدی با اشاره به جوسازی‌ها علیه دیدارش با کاترین اشتون نامه‌ای مفصل به وزیر خارجه نوشت.

نرگس محمدی به ظریف نامه نوشت! 1
وی در بخشی از این نامه گلایه‌آمیز نوشت: اینجانب ضمن تشکر و احترام به تفکر بسیار با ارزش و شجاعانه خانم اشتون در احترام به جامعه مدنی و دعوت و گفت و گوی جدی ایشان با بخشی از فعالان زنان و حقوق بشر، این ملاقات را قانونی و در راستای حفظ منافع ملی سرزمینم می‌دانم و خواهان تداوم آن و به نوعی مشارکت جامعه مدنی در گفت و گوهای بین‌المللی برای پیشبرد اهداف اصلاح گرایانه جهانی و ملی هستم.
…اینجانب چون هزاران شهروند بی گناه ایرانی که با این عنوان مبهم، حقوق انسانی شان تضییع شده است، “محکوم فتنه” نیستم بلکه محکوم بی عدالتی و تبعیض هستم که نه تنها خودم بلکه اعضای خانواده ام حتی کودکان کوچکم طعم محرومیت و بی پناهی را می‌چشند. بنده نه تنها فتنه‌گر نیستم بلکه یک فعال حقوق بشر هستم که قصدی جز بهبود شرایط زیست انسانی هموطنانم ندارم…
وی با اشاره به اظهارات منتشر شده از جواد ظریف نوشت: ای‌کاش جنابعالی در این مصاحبه به جای “محکوم فتنه” حداقل از یک واژه تعریف شده و حقوقی استفاده می‌کردید و حتی اگر می خواستید مرا یک محکوم به تحمل حبس بخوانید، مغلوب فضاسازی افراطیون نمی شدید و بر چسب افترا‌انگیز “فتنه گری” را بر پیشانی یک زن ایرانی و یک انسان که حرمت والایی در تفکر دینی‌ای که شما معتقد به آن هستید، نمی‌چسباندید.

سپاس یادت نره
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  «معراجی‌ها» جای «دخترم نرگس» را گرفت!
  «دخترم نرگس» پربیننده‌ترین سریال سیما شد
  تفاهم نامه حمایت از تئاتر استان ها منعقد می‌شود
  نامه جنجالی سی بازیگر زن سینمای ایران درباره شرایط غیراخلاقی در سینمای ایران
  واکنش رئیس سازمان سینمایی به نامه اخیر هنرمندان
  کریستوفر نولان از بحران کرونا نوشت
Big Grin دو فیلم نامه مجوز ساخت گرفتند!
Smile رخشان بنی‌اعتماد با «نرگس» به خانه سینما می‌رود
Star انتخابات «شورای مرکزی کانون فیلم‌نامه‌نویسان» برگزار شد
  اکبر عبدی، نرگس محمدی، پوریا پورسرخ، کامران تفتی، لیلا بلوکات در یک مراسم + تصاویر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان