امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیف استروگانف

#1
بیف استروگانف 1

بیف استروگانف : غذای روسی

روش اول

مواد لازم:

گوشت گوساله : ۷۰۰ گرم

پیاز متوسط : ۳ عدد

روغن : به مقدار لازم

خامه : ۱۵۰ گرم

آرد : یک قاشق سوپخوری سرخالی

سیب زمینی پشندی : ۱ کیلو

نمک و فلفل : به مقدار لازم

سس سفید: ۲/۱ پیمانه
طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خلال و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال کنید و داخل پیاز بریزید . حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا آبگوشت کاملا کشیده شود.

دو لیوان آب در ظرفی بریزید و بگذارید گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود ، بعد آرد را داخل گوشت بریزید و کمی نمک و فلفل بریزیم و بهم بزنید. بعد نصف لیوان آب اضافه کنید و بگذارید دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.

سیب زمینی ها را پوست بکنید و باریک خلال کنیدسپس در روغن سرخ کنید وقتی سیب زمینی سرخ و برشته و کاملا خشک شد، از داخل روغن بیرون آورید و در صافی بریزید تا روغن آن گرفته شود.

سپس گوشت را در وسط ظرفی که می خواهید غذا را در آن سرو کنید ریخته ،خامه و سس سفید را روی گوشت بریزید و سیب زمینی آماده شده را اطراف گوشت بریزید.



سس بیف استراگانف

مواد لازم برای سس بیف استراگانف

آب یا استاک مرغ: یک لیتر
آرد سفید گندم: یک قاشق غذا خوری
کره: ۱۰۰ گرم
سس قرمز، سس سویا: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار کافی



طرز تهیه سس بیف استروگانف:

کره را داخل قابلمه بریزید تا داغ شود سپس آرد را داخل آن ریخته و تفت دهید، بعد آن را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد از اینکه آرد سرخ شد، آب مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود، سپس سس قرمز و سس سویا به آن اضافه کنید و هم بزنید. با نمک و فلفل آن را خوش طعم کنید، سپس آن را داخل فر بگذارید تا تیره رنگ شود.



روش دوم

مواد لازم

سیب زمینی: ۴۰۰ گرم (سرخ شده یا خلال)
سس قرمز: یک قاشق غذا خوری
گوشت فیله: ۵۰۰ گرم (گوشت گوساله یا گاو)
روغن: ۵۰ گرم
نمک و فلفل و پودر سیر: به مقدار کافی
خامه: دو قاشق غذا خوری
قارچ: ۴۰۰ گرم
سس خردل: یک قاشق چای خوری
سس سویا: یک قاشق مربا خوری



طرز تهیه :

گوشت راسته گوساله را به صورت رشته ای (کلفت) برش بزنید و با نمک، فلفل و پودر سیر آن را خوش طعم کنید سپس با روغن آن را سرخ کنید، قارچ را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سس تهیه شده را به آن اضافه کنید تا عصاره گوشت و قارچ در آید. سپس خامه را رقیق کنید، بعد همراه خامه و خلال سیب زمینی روی آن را تزئین کنید.



روش سوم (به نظر من این روش خوشمزه تره)

مواد لازم

گوشت گوساله : ۶۰۰ گرم

قارچ: ۳۰۰ گرم

پیاز بزرگ : یک عدد

روغن: یک قاشق سوپ‌خوری

جعفری خرد شده: یک قاشق سوپ‌خوری

کره: یک قاشق سوپ‌خوری

سیب زمینی خلال شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری

نمک ، فلفل ، زرذچوبه : به مقدار لازم

سیب زمینی متوسط : ۳ عدد

هویج :۲ عدد

قارچ : ۱۲ عدد

شیر : ۲ سوم لیوان

خامه : نصف پیمانه



طرز تهیه:

ابتدا گوشت (اگه فیله باشه خوشمزه تره) را به صورت خلالی برش بزنید و با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه (خیلی کم اگه زیاد بریزید طعمش بد میشه) و مقداری آب بگذارید تا بپزد وقتی گوشت پخته شد و آب آن در حال تمام شدن بود شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید تا با شیر بپزد و شیر کاملاً به خوردش برود وقتی آب گوشت کاملاً کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید بهتر است به همراه شیر یک قاشق خامه هم به گوشت اضافه کنید.

سیب زمینی و هویج را به صورت خلالی برش زده و در روغن سرخ کنید قارچها را نیز ورقه ورقه کرده و بطور جداگانه سرخ کنید. سپس گوشت را در وسط ظرفی که می خواهید غذا را در آن سرو کنید ریخته و سیب زمینی، هویج و قارچ سرخ کرده را دور آن بریزید و مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشید. سپس خامه را روی غذا بریزید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Tongue بیف استروگانف، غذایی خوشمزه!
Tongue طرز تهيه چيكن استروگانف
  بیف‌ استروگانف

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان