امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بادمجان شکم پاره

#1
بادمجان شکم پاره 1

مواد لازم :
۴عدد بادمجان متوسط ۲۵۰- گرم گوشت چرخ کرده – ۱عدد پیاز متوسط۱-عدد گوجه‌فرنگی – ۲ ق‌س رب گوجه فرنگی – ۱عدد فلفل دلمه‌ای – ۲۰۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده – ۲ ق‌س جعفری خرد شده – نمک و فلفل به مقدار لازم – مقداری روغن -مقداری سبزیجات برای تزئین غذا
طرز تهیه:
‌ بادمجان‌ها را پوست بکنید طوری که دم آنها جدا نشود و مثل یک دسته یا کلاهک روی بادمجان باقی بماند. حالا از یک طرف بادمجان‌ها شکافی طولی ایجاد کنید و به آنها مقداری نمک بزنید و حدود نیم‌ ساعت صبر کنید. ‌
بعد از این مدت بادمجان‌ها را با آب خنک شسته و خشک کنید. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و همه طرف بادمجان‌ها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها را از داخل تابه برداشته و روی یک دستمال بگذارید تا روغن‌های اضافی آنها گرفته شود. ‌
پیاز را پوست کنده و بعد از شستن نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی را هم نگینی ریز کنید. دم و تخم‌های فلفل‌دلمه‌ای را جدا کرده و آن را به شکل دلخواه نگینی یا خلالی نازک برش بزنید.
‌ در یک تابه مقداری روغن بریزید. روی حرارت متوسط وقتی روغن داغ شد، پیازها را در آن ریخته و سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را هم به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید. بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل‌دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی نگینی را هم افزوده و با قاشق هم بزنید.
‌ وقتی سبزیجات (فلفل و گوجه) سبک و بدون آب شدند، وقت اضافه کردن رب است. کمی که سرخ شد حرارت را خاموش کرده و نمک و فلفل و جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید.
‌ برای درست کردن بادمجان‌های شکم‌پر، آنها را روی سینی فر قرار دهید، از طرفی که شکاف به سمت بالا باشد. حالا با کمک قاشق و چنگال مقداری شکاف بادمجان را باز کنید؛ البته نه خیلی. باید سطح زیرین مایه گوشتتان بادمجان باشد نه سینی فر.
مقداری از تخم‌های میان شکم بادمجان را با قاشق بردارید و بادمجان را کمی پهن کنید.حالا با قاشق مقداری مایه گوشت روی قسمت شکم بادمجان بریزید؛ البته نه خیلی، حدوددو – سه قاشق کافی است. فر را هم با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
موقعی که شکم هر دو بادمجان را از مایه گوشت تا حدودی پر کردید، مقداری پنیر پیتزا هم روی گوشت و بادمجان بریزید. سینی فر را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا پنیر پیتزا آب شده و طلایی‌رنگ و برشته شود و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر سرو کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان