امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش پخت مارچوبه با ژامبون

#1
روش پخت مارچوبه با ژامبون 1
مواد لازم برای ۶ نفر:

۱- ژامبون ورقه شده یک اندازه ۶ ورق

۲- کنسرو مارچوبه ۱ قوطی متوسط

۳- سس مایونز ۱ لیوان

۴- نعنا و ترخان خورد شده ۲ قاشق سوپخوری

۵- تخم مرغ پخته شده سفت ۳ عدد

۶- برگ مغز کاهو به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند

طرز تهیه:
برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم و سبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.
در دلم حس غریبی ست که یک مرغ مهاجر دارد

و چه اندوه عجیبی ست که در خلوت دل

یاد یک دوست نباشد که تو را غرق تماشا سازد
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آشنایی با خواص مارچوبه
  خواص بي‌نظير مارچوبه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان