23-07-2014، 12:29
بچه ها تا حالا دقت کردین یه ادکلن میخری 200 دلار ... خداییش بوش 3 ساعتم بیشتر نمیمونه ..
حالا فک کن یه نخ سیگار میگیری 200 تا تک تومن تازه یه پک هم بیشتر نمیکشی ... بوش تا 3 روز میمونه لامصب
دقت کردین تا چند وقت پیش هر کی میخواست پست بذاره میگفت ماشینم؟؟؟
یه جوری میگفتن ماشینم ماهم فک میکردیم همشون پورشه دارن؟؟عایا نه؟؟
الان همه خودشونو دارن لو میدن!!
عزیزم نکن این کارو.احتمالا اس جوک در بالا رفتن قیمت پراید نقش داشته میخواسته یه سرشماری کنه ببینه اینایی که میگن ماشینم چند درصدشون پراید دارن!
کیا موافقن؟
دقت کردین وقتی از خواب پا میشی بوی دهنت بوی عطر میده ولی وقتی یه مهمون با کلاسسسسسس بیاد تو هم از خواب پا شی بوی دهنت برای خفه کردن یه گاو زبون بسته کافیه؟
دقت کردین فیس و افاده ی منشی دکترا از خود دکترا بیشتره ؟
میخواد یه کلام جواب بده،
انگاری ازش خواستن سوراخ لایه اوزون رو بدوزه !!! والااا …
تالا دقت کردین همیشه گیر دادنه حراست دانشگاه با این جمله شروع میشه:
"شما دانشجوی این دانشگاهییییی"!!
من نمیدونم چه رابطه ای بین اس جوک ودست توددماغ کردن وجود داره دقت کردین تامیشینی پشت اس جوک یادت به دماغت میفته و سریع هم مطالب رومیخونی هم لایک میکنی هم جنس ناب میکشی بیرون وباتمام وجودت تقدیم میکنی به صندلی زیر پات......
دقت کردین
همونایی که قبل از غذا خوردن "میلی به غذا ندارن" ته بشقاب رو هم سوراخ میکنن!
واسه شما هم اتفاق افتاده یا فقط اطرافیان من اینجورین؟
دقت کردین سر هر موضوعی که تو خونه دعوا میشه نتیجه اینه
که تو زیاد میری اینترنت ؟
دقت کردین یکی یه تیکه میندازه از خنده روده بر میشی ، بعد واسه
دوستت که می خوای خاطرشو تعریف کنی میبینی اصلا خنده نداشت
کلی ضایع میشی !!!!!
دقت کردین بعضی وقتا آدم اینقدر تنها میشه که میره تو فکرو بعدش توهمو خوابو قبل خواب آرزوی بیدار نشدنشو میکنه
دقت کردین " قبل از" اینکه پیاز پوست بگیرید یه حس غمناکی تو دلتون به وجود میاد!!!
دقت کردین این خانما که مثل عروسک ارایش کردن و میان بیرون چه بچه های زشتی دارن؟؟؟
درواقع بچهه شبیه مامانس ولی اون با معجزه ارایش تونسته به پرنسس تبدیل بشه ولی بچش مثل شرکه
تـاحالا دقت کردین اوایل ایـام امتحانات با خودتون کیف و جامدادی و ... همه امکانات رو میبرین امـا آخرا حتـّی خودکـاری که بـاهاش میخواین بنویسین رو به زور میبرین؟
)!
تا حالا دقت کردین دست خط این خوش نویسارو اصلا نمیشه خوند؟؟؟!!
من که همش الکی سر تکون میدم و میگم به به!!! به به!!
چه جمله قشنگی !
دقت کردین تایپ خخخخ چه آسونه ولی نوشتنش چقدر سخته؟؟
من توی یه کاغذ میخواستم برای دوستم یادداشت بنویسم تا اومدم نوشتن خخخخ رو تموم کنم آرنجم داغون شد
)!!
دقت کردین
دقیقا همون موقع که فکر میکنین دیگه ازین بدتر نمیشه
یه اتفاقی میفته که میبینین نه واقعا میشه
اینجوری نیس؟؟

دقت کردین ؟؟
هیچکی درس نمیخونه که چیز یاد بگیره
درس میخونه که نمره بیاره !
راستی بتونم ریاضیو 10 بگیرم پاس کنم خیلی خوب میشه.تقلب ردیفه شب امتحانم وقت زیاده
حالا فک کن یه نخ سیگار میگیری 200 تا تک تومن تازه یه پک هم بیشتر نمیکشی ... بوش تا 3 روز میمونه لامصب
دقت کردین تا چند وقت پیش هر کی میخواست پست بذاره میگفت ماشینم؟؟؟
یه جوری میگفتن ماشینم ماهم فک میکردیم همشون پورشه دارن؟؟عایا نه؟؟
الان همه خودشونو دارن لو میدن!!
عزیزم نکن این کارو.احتمالا اس جوک در بالا رفتن قیمت پراید نقش داشته میخواسته یه سرشماری کنه ببینه اینایی که میگن ماشینم چند درصدشون پراید دارن!
کیا موافقن؟
دقت کردین وقتی از خواب پا میشی بوی دهنت بوی عطر میده ولی وقتی یه مهمون با کلاسسسسسس بیاد تو هم از خواب پا شی بوی دهنت برای خفه کردن یه گاو زبون بسته کافیه؟
دقت کردین فیس و افاده ی منشی دکترا از خود دکترا بیشتره ؟
میخواد یه کلام جواب بده،
انگاری ازش خواستن سوراخ لایه اوزون رو بدوزه !!! والااا …
تالا دقت کردین همیشه گیر دادنه حراست دانشگاه با این جمله شروع میشه:
"شما دانشجوی این دانشگاهییییی"!!
من نمیدونم چه رابطه ای بین اس جوک ودست توددماغ کردن وجود داره دقت کردین تامیشینی پشت اس جوک یادت به دماغت میفته و سریع هم مطالب رومیخونی هم لایک میکنی هم جنس ناب میکشی بیرون وباتمام وجودت تقدیم میکنی به صندلی زیر پات......
دقت کردین
همونایی که قبل از غذا خوردن "میلی به غذا ندارن" ته بشقاب رو هم سوراخ میکنن!
واسه شما هم اتفاق افتاده یا فقط اطرافیان من اینجورین؟
دقت کردین سر هر موضوعی که تو خونه دعوا میشه نتیجه اینه
که تو زیاد میری اینترنت ؟
دقت کردین یکی یه تیکه میندازه از خنده روده بر میشی ، بعد واسه
دوستت که می خوای خاطرشو تعریف کنی میبینی اصلا خنده نداشت
کلی ضایع میشی !!!!!
دقت کردین بعضی وقتا آدم اینقدر تنها میشه که میره تو فکرو بعدش توهمو خوابو قبل خواب آرزوی بیدار نشدنشو میکنه
دقت کردین " قبل از" اینکه پیاز پوست بگیرید یه حس غمناکی تو دلتون به وجود میاد!!!
دقت کردین این خانما که مثل عروسک ارایش کردن و میان بیرون چه بچه های زشتی دارن؟؟؟
درواقع بچهه شبیه مامانس ولی اون با معجزه ارایش تونسته به پرنسس تبدیل بشه ولی بچش مثل شرکه
تـاحالا دقت کردین اوایل ایـام امتحانات با خودتون کیف و جامدادی و ... همه امکانات رو میبرین امـا آخرا حتـّی خودکـاری که بـاهاش میخواین بنویسین رو به زور میبرین؟
)!تا حالا دقت کردین دست خط این خوش نویسارو اصلا نمیشه خوند؟؟؟!!
من که همش الکی سر تکون میدم و میگم به به!!! به به!!
چه جمله قشنگی !
دقت کردین تایپ خخخخ چه آسونه ولی نوشتنش چقدر سخته؟؟
من توی یه کاغذ میخواستم برای دوستم یادداشت بنویسم تا اومدم نوشتن خخخخ رو تموم کنم آرنجم داغون شد
)!!دقت کردین
دقیقا همون موقع که فکر میکنین دیگه ازین بدتر نمیشه
یه اتفاقی میفته که میبینین نه واقعا میشه
اینجوری نیس؟؟

دقت کردین ؟؟
هیچکی درس نمیخونه که چیز یاد بگیره
درس میخونه که نمره بیاره !
راستی بتونم ریاضیو 10 بگیرم پاس کنم خیلی خوب میشه.تقلب ردیفه شب امتحانم وقت زیاده

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)