امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سر کاری داش

یک خانم جوان تحصیل کرده مسلط به زبان فرانسه خوش برخورد خوش بیان اشنا با موسیعی کلاسیک متحبر به نواختن پیانو جهت نظا فت منزل نیازمدیم

اقایان وقتی می خواهند کاری انجام دهند اول فکر می کنند بعد به حرف دلشان گوش می کنند بعد به خدا توکل می کنند ودر اخر کار ری را که همسرشان می گویید انجام می دهند

اگر تمام مردم دنیا جمع شن تو رو از م بگیرن می گم
.
.
.
شما چرا زحمت کشیدین خودم میاوردمش

سوال روان شناسی
با جواب دادن این سوال می توانید بفهمید افسرده هستید یا نه

.
.سوال :افسرده هستید یا نه

اگه خواستی بوسم کنی برو پایین
.
.
.
.
.
.
دیدی می خوای بوسم کنی خجالت نمی کشی

این پیام جهت بالا بردن کلاس شما در جمع است لطفا لبخند زده والکی بخندید

برو بالا

.

.
بالا تر

.
تو هنوز فرق بالا پایین و نمی دونی. تمرین کن فردا چپ و راست و می پرسم

پیوند تان مبارک .........تر ح روحیه دهی به مجرد های تر شیده

_ _ _ 9_ _ _ ._._._
میدونی این چیه زور نزن خودم نمی دونم

اگه دیدی یه سوسک پشت ورو افتاده ودست و پا میزنه فکر نکن یه نفر زده چپش کرده دیونه داره به قیافه ی خنده دار تو می خندهHeart

بچه ها نظر بدید سپاس نخواستیم

دمت گرم فرشته جون بازم به مرام تو

بد بود بگین دیگه مردم
HeartHeart:من همون مر سده ی قبلی ام
پرسید به خاطر چه زنده هستی با این که دلم می خواست با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هی چیز پرسید پس به خاطر کی زنده هستی با این که دلم فریاد میزد به خاطر تو با بغض غمگین گفتم به خاطر هیچ کس ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشاش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زندست
پاسخ
 سپاس شده توسط فرشته ي كوچولو ، Tina.t.t ، fati sheyton ، mehrasa2012 ، saghar77 ، ZUSE ، pegah-p ، hot kiss ، **MOHAMMAD** ، GHASEM ، sp_go ، mohammad ali ، white angel ، رویای تنهایی ، *larmes de Feu* ، نیست در جهان ، Hengame Plang
آگهی
مرسی خواهش
پرسید به خاطر چه زنده هستی با این که دلم می خواست با تمام وجود داد بزنم به خاطر تو بهش گفتم به خاطر هی چیز پرسید پس به خاطر کی زنده هستی با این که دلم فریاد میزد به خاطر تو با بغض غمگین گفتم به خاطر هیچ کس ازش پرسیدم تو به خاطر چی زنده هستی در حالی که اشک تو چشاش جمع شده بود گفت به خاطر کسی که به خاطر هیچ زندست
پاسخ
من قبلا با تک تک اینا دوستامو سرکار گذاشتم ولی باز منونم گلم.....
پاسخ
مرسی از شمام نظر لطفته
پاسخ
 سپاس شده توسط saghar77
ایول
باحال بود:4chs::4chs::4chs:
پاسخ
خنده دار بودBig Grin
به من گفتی دل دریا کن ای دوست به مه دریا از ان کن ای دوست دلم دریا شدو دادم به دستت مکش دریا به خون پر واکن ای دوست
پاسخ
وای مرسی بچه ها همه تون و دوست دارم
پاسخ
چی بگم والا.
خوب بود ولی زیاد بود حوصلم نشد بخونم:4chs::4chs:
سر کاری داش 1
پاسخ
اگه استقبال بشه سری بعدم می زارم فقط بگین چه جوری می خواین عاشقانه خنده دار مناسبتی یا سر کاری
پاسخ
عالی بود مرسیHeartHeartHeartBlushBlush25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
سر کاری داش 1
“منی” که کنارش “تو” نباشی ، “تومنی” نمی ارزد . . .
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان