28-07-2014، 17:59
نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی گفت: در ایران هزینههای زیادی صرف درمان و خرید تجهیزات درمانی می شود که این منابع باید در جهت پیشگیری از بیماریها صرف شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فانیگما : دکتر گل علی زاده نائب رئیس انجمن پزشکان عمومی و معاونت پشتیبانی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه دیدگاههای سلامت چشم اندازهای وسیعی پیدا کرده و عوامل اجتماعی مثل تحصیلات، درآمد، تغذیه و طبقه اجتماعی بر سلامت تأثیر می گذارند.رژیم غذایی خوب و مناسب بر سلامت مردم نقش اساسی دارد.
وی افزود: تغذیه به عنوان عامل مهم در بروز ظهور بیماریها است، اهمیت غذا و تغذیه در مادۀ ۸۴ قانون برنامه توسعه دولت را موظف به نهادینه کردن مدیریت، سیاست گذاری ارزش یابی و هماهنگی این قلمرو از جمله اهمیت غذا و تغذیه، تأمین سبد محصولات غذایی و گسترش سلامت مردم در کشور کرده است.
دکتر گل علی زاده تصریح کرد: در سال ۱۳۸۸ ابلاغ سند غذایی صورت گرفت اما تاکنون اصلاح مؤثری در سبد غذایی مردم صورت دیده نشده است.
گرایش روز افزون مردم به سمت غذاهای فست فود آماده و همچنین کم تحرکی مردم نگران کننده است.
وی در پایان اظهار داشت: فرهنگ سازی در این زمینه نقش مهمی ایفا میکند، رسانههای ما بیشتر چیپس و پفک و مواد غیر مغذی تبلیغ می کنند و خیلی کمتر از شیر و مواد لبنی تبلیغات دیده میشود و این یکی از مهمترین دلایل کمبود مصرف شیر در ایران است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فانیگما : دکتر گل علی زاده نائب رئیس انجمن پزشکان عمومی و معاونت پشتیبانی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه دیدگاههای سلامت چشم اندازهای وسیعی پیدا کرده و عوامل اجتماعی مثل تحصیلات، درآمد، تغذیه و طبقه اجتماعی بر سلامت تأثیر می گذارند.رژیم غذایی خوب و مناسب بر سلامت مردم نقش اساسی دارد.
وی افزود: تغذیه به عنوان عامل مهم در بروز ظهور بیماریها است، اهمیت غذا و تغذیه در مادۀ ۸۴ قانون برنامه توسعه دولت را موظف به نهادینه کردن مدیریت، سیاست گذاری ارزش یابی و هماهنگی این قلمرو از جمله اهمیت غذا و تغذیه، تأمین سبد محصولات غذایی و گسترش سلامت مردم در کشور کرده است.
دکتر گل علی زاده تصریح کرد: در سال ۱۳۸۸ ابلاغ سند غذایی صورت گرفت اما تاکنون اصلاح مؤثری در سبد غذایی مردم صورت دیده نشده است.
گرایش روز افزون مردم به سمت غذاهای فست فود آماده و همچنین کم تحرکی مردم نگران کننده است.
وی در پایان اظهار داشت: فرهنگ سازی در این زمینه نقش مهمی ایفا میکند، رسانههای ما بیشتر چیپس و پفک و مواد غیر مغذی تبلیغ می کنند و خیلی کمتر از شیر و مواد لبنی تبلیغات دیده میشود و این یکی از مهمترین دلایل کمبود مصرف شیر در ایران است.