امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[کـاهـش خـطر مـغزی بـا پرتـقال و گریب فـروت × ]

#1
تحقیقات جدید در انگلیس نشان می‌دهد که مصرف مقادیر زیادی میوه‌های خانواده اسیدی به ویژه پرتقال و گریپ فروت احتمال ابتلا به سکته مغزی به ویژه در بین زنان را کاهش می دهد. به گزارش تهران۹۸ به نقل از فارس، پژوهشگران تحقیقات همه جانبه‌ای را از ۶۹ هزار زن بیمار بستری در تعداد زیادی از […]


×××


تحقیقات جدید در انگلیس نشان می‌دهد که مصرف مقادیر زیادی میوه‌های خانواده اسیدی به ویژه پرتقال و گریپ فروت احتمال ابتلا به سکته مغزی به ویژه در بین زنان را کاهش می دهد.
به گزارش تهران۹۸ به نقل از فارس، پژوهشگران تحقیقات همه جانبه‌ای را از ۶۹ هزار زن بیمار بستری در تعداد زیادی از بیمارستانها در طول ۱۴ سال کامل به عمل آوردند.
این پژوهشگران اطلاعات مربوط به آنها و وعده‌های غذایی و نوع غذاهای آنها را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
آنها به این نتیجه رسیدند احتمال ابتلا به سکته مغزی در زنانی که مقادیر زیادی میوه از خانواده اسیدی مصرف کردند، حدود ۱۹ درصد کمتر از زنانی بود که مقادیر کمی از این میوه‌ها مصرف کردند.
نتایج این تحقیقات نشان داد میوه‌های یاد شده حاوی مقادیر زیادی فلاوونوئید به ویژه فلاوونون است که باعث تقویت رگهای خونی و بهبود عملکرد آن می‌شود و علاوه بر آن نقش ضد عفونتی دارد.خانواده میوه‌های اسیدی شامل پرتقال، ماندارین، لیمو، گریپ فروت و نارنگی است.
پاسخ
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  5 راه کـاهـش درد سینـوس هـا ×
  » تـکرار ادرار وَ افـزایش خـطر مـرگ و مــیر «

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان