امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نگاه فرصت محور وزارت علوم به تشکل‌های دانشجویی نویددهنده پویایی دانشگاه است

#1
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به استقبال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ایجاد تشکل‌های جدید دانشجویی، گفت: خوشبختانه این دیدگاه با روش گذشته بسیار متفاوت بوده و نشان دهنده این است که نسبت به تشکل‌های دانشجویی نگاهی فرصت محور بوجود آمده است.

مسعود سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، در خصوص نگاه جدید به تشکل‌های دانشجویی، تصریح کرد: استقبال وزارت علوم از ایجاد تشکل‌های دانشجویی جدید نوید دهنده پویایی دانشگاه در آینده است.

وی ادامه داد: با این حال نباید بین تشکل‌های دانشجویی تبعیض قائل شد، چرا که ما از این مساله در دوره پیشین ضربه خوردیم؛ در حال حاضر نیز نباید تنها به تشکل‌های همسوی با دولت بها داد و باید در این زمینه عدالت جاری شود.

سلطانی تاکید کرد: تشکل‌های دانشجویی نیز باید به این مساله توجه کنند که شاید تکیه به جریان‌های سیاسی امر مفیدی باشد، اما با افول یک جریان سیاسی، این تشکل‌ها نیز افول خواهد کرد.

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به توجه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به تغییر آیین‌نامه نظارت بر تشکل‌های دانشجویی، خاطرنشان کرد: ما نیز با وزارت علوم موافقیم که آیین‌نامه نظارت بر تشکل‌های دانشجویی با مشکلاتی روبه‌روست و باید اصلاح شود.

سلطانی گفت: باید وضعیت مانند دوران ابتدای انقلاب باشد؛ اینکه فعالیت تشکل‌ها به شرط عدم توطئه ادامه یابد و تنها شرط فعالیت، التزام به قانون باشد.

وی اظهار کرد: مطالبه اصلی ما در کوتاه مدت نیز همین مساله بوده چراکه رونق تشکل‌های دانشجویی بسیار مفید است؛ با این حال باید توجه داشت که نباید دخالتی در اختلافات درون تشکیلاتی تشکل‌ها صورت گیرد، چراکه این مساله تشنجات را افزایش می‌دهد.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فرم امتیازبندی فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر
  یکی از رشته های خاص دانشگاه فرهنگیان بهداشت مدارس است
  نمونه سوال مطالعات تطبیقی هنر ۲ دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات
  وابستگی بودجه دانشگاه فرهنگیان به حقوق دانشجو معلمان
  نمونه سوالات ریاضی یک دانشگاه گیلان
  امتحانات نیم سال اول دانشگاه شهید باهنر کرمان مجازی است
  دانشگاه آزاد همچنان امتحاناتش مجازی است
  معرفی Alison.com؛ دانشگاه رایگان آنلاین برای همه
  شرح خطاهای سامانه در خصوص انتخاب واحد ورودی های دانشگاه فرهنگیان
  نکات مهم برای امتحانات پایانی دانشگاه فرهنگیان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان