امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لواندوفسکي: دورتموند در هر حال خطرناک است

مهاجم ملي‌پوش و لهستاني بايرن مونيخ راحت‌تر از زماني که به بورسيادورتموند رفت، با فضاي تيم جديدش خو گرفته است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لواندوفسکي: دورتموند در هر حال خطرناک است 1
روبرت لواندوفسکي در پايان فصل گذشته از جمع دورتموندي‌ها خارج شد و به عضويت باوارايي‌ها درآمد. وي که سال 2010 از تيم لخ‌پوزنان کشورش به بوندس‌ليگا آلمان آمد، اظهار داشت: ‌درست است بايرن تيمي جديد من است اما يکسري از بازيکنانش را از قبل مي‌شناسم و با آن راحت‌‌تر خو گرفته‌ام. اينجا شرايطي متفاوت نسبت به دو، سه سالي که در دورتموند بودم، دارد.

به نقل از فارس، لواندوفسکي همچنين در مورد مصاف 13 اوت (22 مرداد 93 ) مقابل دورتموند يعني تيم سابقش نيز عنوان کرد: بازي با بورسيا مصافي کاملا خاص است. به عنوان بازيکن بايرن به دورتموند سفر مي‌کنم و مي‌خواهم برنده سوپرجام شوم. با اين حال احساس ديگري دارم. چون اين بار به عنوان ميهمان به دورتموند سفر مي‌کنم.

ستاره 25 ساله افزود: چهار سال عالي را در دورتموند گذراندم و فکر مي‌کنم بورسيايي‌ها يکي از اولين رقباي ما در جنگ بر سر قهرماني بوندس‌ليگا باشند. اين تيم هميشه خطرناک است. اصلا هم فرقي ندارد چه بازيکناني از اين تيم جدا شده باشند.

او همچنين در مورد وفق دادن خود با سبک بازي بايرني‌ها بيان کرد: با مربي يعني گوارديولا صحبت خواهم کرد که چگونه اين يا آن کار را به خوبي انجام دهم. اما مهاجم هستم و بايد گل‌هاي مهمي بزنم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لواندوفسکي: دورتموند در هر حال خطرناک است 1

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دورتموند قیمت ارلینگ هالند را تعیین کرد (عکس)
  اعتراض ستاره‌های دورتموند؛ پنالتی سیتی درست نبود
  هالند نه؛ تمجید ویژه پپ از پدیده جدید دورتموند
Tongue علاقه بوروسیا دورتموند به جذب سردار ازمون.
  فشار سانچو برای جدایی از دورتموند
  رئیس دورتموند: به ورزشگاه خالی عادت کرده‌ام
  شورله به دورتموند برمی‌گردد
Star سخت ترین و خطرناک ترین رشته های رزمی جهان (عکس)
  خطرناک ترین ورزشهای دنیا!
  ستاره دورتموند راهی آنفیلد خواهد شد؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان