امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بادمجان شکم پر گیلان

#1
مواد اولیه :

ماهی قزل*آلا دو عدد
کره یا مارگارین دو قاشق غذاخوری
کرفس تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
سبزی*های معطر نصف لیوان
گردوی خرد شده قاشق غذاخوری
آب*مرغ سه قاشق غذاخوری
پیاز دو قاشق غذاخوری
نمک قاشق غذاخوری
گرده لیموعمانی قاشق غذاخوری
برگ مرزنگوش خشک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرفی، کره، کرفس، پیاز و جعفری را مخلوط کرده و در ظرف را بسته و در مایکروفر با درجه حرارت زیاد به مدت سه تا چهار دقیقه قرار دهیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.

سایر مواد را هم اضافه کرده، خوب به هم بزنید و شکم هر یک از ماهی*ها را با نصف این مواد پر کنید. سپس، قزل*آلاهای شکمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* پر را به پشت، در همان ظرف قرار داده و در مایکروفر با قدرت 75 درصد به مدت 10 تا 15 دقیقه می*گذاریم و تا وقتی که چنگال در آن راحت فرو رفته و به استخوان پشت ماهی برسد، حرارت دهیددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.

کمی منتظر بمانید، به سلیقه دلخواه تزئین و میل کنید
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان