امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز درست کردن ترشی فوری

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز درست کردن ترشی فوری 1
مواد لازم :
بادمجان قلمی
۸ عدد
گوجه فرنگی
۳ عدد متوسط
هویج
۲ عدد متوسط
سیر
۱ بوته
ترخان خشک
۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک
۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب
به مقدار لازم
گلپر یا سیاه دانه
در صورت تمایل
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی فوری :
پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخته روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجانها را بگیرد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد. پس از آن که بادمجانها سرد شد آنها را با ته قاشق له کنید.
گوجه فرنگی ها را شسته، کاملاً خشک کنید و آنها را ریز خرد نمایید.
فلفل های دلمه ای را بشویید و با دقت آنها را خشک کنید و به صورت نگینی یا خلال خرد نمایید.
پوست سیرها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.
پوست هویجها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.
هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز دلمه ای، سیر، ترخان و شوید را به بادمجان اضافه کنید. به آن کمی نمک و زردچوبه بزنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس سرکه سیب را روی مواد بریزید تا حدی که روی مواد را کاملاً بگیرد و آنها را در شیشه های در دار بریزید. (برای آن که ترشی کپک نزند باید سرکه خالص باشد. اگر از خالص بودن سرکه اطمینان ندارید، بهتر است بگذارید سرکه چند جوش بزند، پس از آن که سرد شد آن را به مواد اضافه کنید.) در صورت تمایل مقداری گلپر یا سیاه دانه به ترشی اضافه کنید.

نکته (۱): برای تهیه یک ترشی خوب اولاً مواد باید کاملاً تازه باشد، ثانیاً مواد باید کاملاً خشک باشد و به هیچ وجه آب نداشته باشد تا ترشی کپک نزند.

نکته (۲): در صورتیکه طعم بادمجان کبابی را می پسندید، به جای این که بادمجانها را با سرکه سیب بجوشانید آنها را کبابی کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان